Jump to content
IGNORED

Svastara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Iz istog filma kao i My Sharona, zato ti je došla ta asocijacija. MTV je toliko smarao sa My Sharona da posle nisam mogao da slušam ništa od tzv, power popa sve do prvog Weezerovog albuma.

A Baby I love your way nije čak ni ljigava, nego je skroz užasna, zadnji put slušao 1994, neka i ostane tako.

Posted
1 minute ago, Jeremija said:

Iz istog filma kao i My Sharona, zato ti je došla ta asocijacija. MTV je toliko smarao sa My Sharona da posle nisam mogao da slušam ništa od tzv, power popa sve do prvog Weezerovog albuma.

A Baby I love your way nije čak ni ljigava, nego je skroz užasna, zadnji put slušao 1994, neka i ostane tako.

Ima i gore

Mada sam ja nešto prezupčio pa sam bio ubijeđen da iza ovog napada na sluh stoji legenda KDP Cuko

Posted

Auuu, nije mi jasno kako neko može da pomisli da je ovo dobra ideja...  :lolol:

Posted

ja sam se izvezbala kako da detektujem i ne otvaram te jutjubove, al dodzavola, omaklo mi se...... wacko2.gif 

• 5 weeks later...
Posted
On 17.7.2018. at 15:56, raindelay999 said:

Mislim da sam video uzivo neki od ovih bendova, cisto da overim fenomen afro mjetalaca. 

23550160_1734630256548806_16247523511068

Posted

Bambi Molesters prestali sa radom.

Posted

Odlična vijest za Cervidae

Posted
12 hours ago, James Marshall said:

Odlična vijest za Cervidae

izvini, ali kakav ti je ovo komentar?

Posted

Why so serious? Ako si razumio šta sam napisao, onda si valjda skapirao da sam pokušao da napravim štos apropo njihovog imena, no ako moram da ti objašnjavam vic, e onda jebga. :lolol:

Posted

^^ pa vidiš da nije ozbiljno čim sam počeo sa izvini ;)

reko' još jedan što nije čuo bend, ali mu smeta ime. jbg, x puta su i razmišljali da ga promene. sad je sve to nevažno.

jedna od najdražih mi pesama i spot koji je napravio bog otac marcus aurelius littler, šef slowboat films, a jedina uloga u istom kamuflirani delaney davidson

• 2 weeks later...
Posted

Novi swansi? Novi period? Nova postava? Novi zvuk?

• 2 weeks later...
Posted

dirljiv je ovaj sakamotoov rekvijem. preporuka.