Caligula Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Meni ovo mnogo primijum za Drinu. Jes da nije nesto originalno pakovanje niti previse klasi (kao npr. Davidov i slicno) ali je brate crno pa jos sa parcijalnim lakom. Ne znam hoce li ubosti ciljanu grupu koja sedi ispred prodavnice i cevci pivo. btw. staaara Drina ima jedan ikonican, vanvremenski dizajn, mogli su vise da se oslone na njega (sem sto su uzeli ovu figuru). Aj bas da vidimo kako ce da se prodaje. btw. PMorris je planski gusio srpske brendove DIN-a od kad ih je kupio. Nije ulagao u Klasik ili Drinu vec ih je potiskivao internacionalnim brendovima.
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 drinu su nastavili da prave, čak su kupili i neku mašinu koja pakuje i(ili) rola one bez filtera
maheem Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Pa nije se bas drina pusila samo ispred prodavnice. Dosta shmekera a i foliranata je pusilo drinu. Mozda sa ovim sad gadjaju bradate hipstere? Solidan redizajn, malo mi nije jasna ova svetlo plava, je l to drina light? Btw koje su vam najlepse paklice cigareta trenutno? Ni za jedan redizajn ne mogu reci da je lepsi od starih pakovanja Edited November 6, 2016 by maheem
svashtabezneshto Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ja otkidam na Sobranie, i dizajn paklice, i cigareta, kako izgled tako i ukus, al skupe u pičku materinu.
maheem Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ja otkidam na Sobranie, i dizajn paklice, i cigareta, kako izgled tako i ukus, al skupe u pičku materinu.Klasicno pakovanje il ono fensi?Klasicno pakovanje podseca na Davidoff al to je ta klasa. Cini mi se da i Dunhill ima slican pack
Caligula Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Pa nije se bas drina pusila samo ispred prodavnice. Dosta shmekera a i foliranata je pusilo drinu. Mozda sa ovim sad gadjaju bradate hipstere? Solidan redizajn, malo mi nije jasna ova svetlo plava, je l to drina light? Tesko ce savamalski hipster da zapali neku drinu koju nije nasao u poslednjem kucnom odelu koje je nosio pokojni deda. btw. meni novi Marlboro i stari meki Kamel najdraza pakovanja Edited November 6, 2016 by Caligula
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 sobranie imaju one šarene? sprdnja sa pušačkim svetom meni je najlepši dizajn marlboro red code. jednostavno i efektno. samo su lihvarski smanjili paklu(doduše, nešto je jeftinija)
svashtabezneshto Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ovaj. Onaj šareni je valjda belo-rozikasta kutija, a cigarete su u različitim bojama.
maheem Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Tesko ce savamalski hipster da zapali neku drinu koju nije nasao u poslednjem kucnom odelu koje je nosio pokojni deda. btw. meni novi Marlboro i stari meki Kamel najdraza pakovanja a vidis camel je po meni najvise izgubio redizajnom. btw je l ima taj camel bez filtera koda nas? jos uvek je old school pakovanje. a sto se tice marlbora, slozicu se sa simovicem da je stari dizajn ipak bolji. sobranie imaju one šarene? sprdnja sa pušačkim svetom meni je najlepši dizajn marlboro red code. jednostavno i efektno. samo su lihvarski smanjili paklu(doduše, nešto je jeftinija) kad smo kod marlbora, pusio sam neko vreme plavi (onaj tamniji), ok light cigareta kad preteras sa normalnim Edited November 6, 2016 by maheem
Caligula Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 1) Marlboro meko pakovanje 2) Gauloises caporal +1
Frank Pembleton Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Eno Lažanski u Siriji zakačio na šlem paklicu camel-a. To je PR. ....shit has hit the fan...
Recommended Posts