pacey defender Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Otvaram topik sa pitanjem šta ste sve što ima neku svrhu, a nema ime, nazivali hepekom?evo, pada mi na pamet onaj hepek što se priključi na upaljač u kolima, a u njega se tutne fleš memorija sa muzikom, pa onda nađeš frekvencu na radiju i slušaš muziku?I ključno pitanje.... GDE TO IMA DA SE KUPI? Kako da dođem do tog dragocenog hepeka?Tema za ostale..... šta ste sve zvali "hepek"?
martinj Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Otvaram topik sa pitanjem šta ste sve što ima neku svrhu, a nema ime, nazivali hepekom?evo, pada mi na pamet onaj hepek što se priključi na upaljač u kolima, a u njega se tutne fleš memorija sa muzikom, pa onda nađeš frekvencu na radiju i slušaš muziku?I ključno pitanje.... GDE TO IMA DA SE KUPI? Kako da dođem do tog dragocenog hepeka?Tema za ostale..... šta ste sve zvali "hepek"?videh u metrou pre par meseci.... a verovatno ga ima i po svim radnjama sa kompjuterskom opremom....
pacey defender Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 hvala, pogledacu. kako se taj hepek uopste zove?
martinj Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 nema pojma, verovatno auto mp3 plejer koji se ukljucuje u upaljac...i koliko znam, radi na sd kartice a ne na fles memoriju?
pacey defender Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 :) nađoh na 1 sajtu sledeće: MP3 FM Transmiter - Vrlo praktičan uređaj namenjen "vozačima" koji u svom automobilu nemaju ugrađen auto MP3 uređaj. MP3 FM Transmiter se u automobilu povezuje na bilo koji standardni USB MP3 plejer, diskmen ili mobilni telefon i na frekvenciji koja se predhodno izabere na displeju, emituje muziku koja se može slušati na standardnom auto RADIJU!Košta malo jače od 1000 dindži.
Recommended Posts