Jump to content
IGNORED

hepek(tm)

pacey defender

Recommended Posts

Posted

Otvaram topik sa pitanjem šta ste sve što ima neku svrhu, a nema ime, nazivali hepekom?evo, pada mi na pamet onaj hepek što se priključi na upaljač u kolima, a u njega se tutne fleš memorija sa muzikom, pa onda nađeš frekvencu na radiju i slušaš muziku?I ključno pitanje.... GDE TO IMA DA SE KUPI? Kako da dođem do tog dragocenog hepeka?Tema za ostale..... šta ste sve zvali "hepek"?

Posted
Otvaram topik sa pitanjem šta ste sve što ima neku svrhu, a nema ime, nazivali hepekom?evo, pada mi na pamet onaj hepek što se priključi na upaljač u kolima, a u njega se tutne fleš memorija sa muzikom, pa onda nađeš frekvencu na radiju i slušaš muziku?I ključno pitanje.... GDE TO IMA DA SE KUPI? Kako da dođem do tog dragocenog hepeka?Tema za ostale..... šta ste sve zvali "hepek"?
videh u metrou pre par meseci.... a verovatno ga ima i po svim radnjama sa kompjuterskom opremom....
Posted

hvala, pogledacu. kako se taj hepek uopste zove?

Posted

nema pojma, verovatno auto mp3 plejer koji se ukljucuje u upaljac...i koliko znam, radi na sd kartice a ne na fles memoriju?

Posted

:) nađoh na 1 sajtu sledeće: MP3 FM Transmiter - Vrlo praktičan uređaj namenjen "vozačima" koji u svom automobilu nemaju ugrađen auto MP3 uređaj. MP3 FM Transmiter se u automobilu povezuje na bilo koji standardni USB MP3 plejer, diskmen ili mobilni telefon i na frekvenciji koja se predhodno izabere na displeju, emituje muziku koja se može slušati na standardnom auto RADIJU!Košta malo jače od 1000 dindži.