hoffnung Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 video sam to. nije raw u pitanju koliko je objektiv mali. odatle sam pokupio hak za 400d (spot i iso 3200)
Zmitjkoe Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) ^^ Cak i takav neugledni™ zutomrljas biva lako primecen. Evo covek daje na znanje da ne zeli biti slikan:* G9 je odlicna ulicna kamera ali je spora kad treba ukrasti™ snimak. G11 bi bio bolji izbor: dobro radi u low light conditions i ima stabilizaciju. Edited January 26, 2010 by Zmitjkoe
Indy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 imam i ixus 75 ali to je bulja. objektiv mu je mnogo malen. i nema raw format kao opciju, spor a, idealan je za ruku i đepNije losiji sigurno od iPhone ugradjene kamere? (Naravno, uz post-procesovanje). iPhone u poziciji za slusanje muzike (znaci, sluske na usima obavezno, da zavaraju neprijatelja, a iPhone ili drugo slicno sokocalo u ruci ispred grudi, taman iznad dlana da proviruje onaj malecni objektiv) je superiska za candid street shots... Podrazumevam da materijal nije za stampu na vel. formatu, sto cenim da slabo ko od prisutnih i radi na masivnijoj bazi (neka budem ispravljen).
hoffnung Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ^^ Cak i takav neugledni™ zutomrljas biva lako primecen. Evo covek daje na znanje da ne zeli biti slikan:* da, to je mnogo smešno. i ja sam to pomislio kada sam 1 put gledao, ali imaj u glavi da je bio sa ekipom™ (kamerman i drugovi)Nije losiji sigurno od iPhone ugradjene kamere? (Naravno, uz post-procesovanje). iPhone u poziciji za slusanje muzike (znaci, sluske na usima obavezno, da zavaraju neprijatelja, a iPhone ili drugo slicno sokocalo u ruci ispred grudi, taman iznad dlana da proviruje onaj malecni objektiv) je superiska za candid street shots... Podrazumevam da materijal nije za stampu na vel. formatu, sto cenim da slabo ko od prisutnih i radi na masivnijoj bazi (neka budem ispravljen). nije loš toliko da se baci od beton i može da se izvuče i mene je služio kool i dalje ga nosim sa sobom, eksperimentišem. hteo da naglasim da nije to to (za ulicu) kada je kelt pitao. da gleda od ovoga što smo mu rekli ako se raspituje za kupovinu da se ne ispali u smislu.. šta je to kvalitetno i za ulicu. a, sa druge strane uvek paralelno mi je u glavi da neko može i sa iphone da pravi umjetnost
jms_uk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 (edited) Nije losiji sigurno od iPhone ugradjene kamere? (Naravno, uz post-procesovanje). Podrazumevam da materijal nije za stampu na vel. formatu, sto cenim da slabo ko od prisutnih i radi na masivnijoj bazi (neka budem ispravljen). Ja imam Nokia 6220c telefon koji ima 5mpx kameru, Carl Zeiss Tessar 2.5/5.6 objektiv i blic, sto je sve super - samo ne moze da joj se iskljuci onaj zvuk okidanja [ kazu da su u pitanju neka EU prava na privatnost... <_< ]Tako da nije bas za ulicu... Edited January 26, 2010 by jms_uk
Krampa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Da li poznajete neke stranice za polovnu opremu osim ebaya a da su iz EU-a?Treba mi superpravomnogovelikofromatna film kamera :)Salim se, samo 4x5. Trazim nesto hendi, kao neku pres kameru tipa graflex, MPP (linhof otpada zbog love :( ) ili slicno.Fala
jms_uk Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Doslo vreme da se neki RAW fajlovi malo proberu i prociste :)
minja Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Doslo vreme da se neki RAW fajlovi malo proberu i prociste :)Hrčak sindrom, skupljat sve! I ja sam takav pa me onda uhvati zuta minuta i nemilosrdno(realno) pobacam sve ona mutne, lose kadrirane, kopije bursta itd.
Vapad Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jedva čekam testovehttp://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=4237ali pre svega http://www.dpreview.com/news/1002/10020206fujifinepixhs10series.asp#specs
zorglub Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 (edited) Izašao plastični Pen: Edited February 3, 2010 by zorglub
zorglub Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 JBG, bolje je od broja (novčanica) sa tri ništice za koje dobijaš metal i kontrolni točkić pride. Što se mene tiče, Oly, Pana, Samy- samo nek' se množe u ovoj priči- kapitalizam, konkurencija, cene padaju, napredniji proizvodi za manje baksa i tako...
zorglub Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Odavno CowBoy, još od prvog dana PMA-a. Ima i reklamica, više teaser:http://www.youtube.com/watch?v=fFiBk5PfEIk&feature=player_embedded
Caligula Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 (edited) Promaklo mi je.Sad naleteo na NotCot-u, a tamo uglavnom stavljaju sveze stvari:)edit:ali ovaj Mug za kafu/chaj nisi sigurno video link Edited March 10, 2010 by CowBoy
Recommended Posts