casperbgd Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ne, novija je istorija.Deng Xiaoping?
bios Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) Tačnoedit: Bio je predsednik Kine tokom 80tih i on je skontao da je bolje da trguje sa zapadnim neprijateljima (Amerikom) nego da se samo kači sa njima. Na PPP se već priča na temu razvitka Kine koji je tada započeo. žao mi što nemam vremene da se uključim malo više. Edited November 16, 2007 by Biohemija
casperbgd Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 (edited) Ajde nesto lako, na brzaka.Otac oslepeo sina, njegov sin ubio brata, a njega sin ubio.Malo sam zakomplikovao... Inace, rec je o srpskim vladarima.Lol, zamalo da zaboravim pitanje :D . Odgonetnuti imena vladara. Edited November 16, 2007 by casperbgd
bios Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ko ovo ima u glavi tačno šta je bilo svaka mu čast. Stefan Dečanski i Milutin included
casperbgd Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Ko ovo ima u glavi tačno šta je bilo svaka mu čast. Stefan Dečanski i Milutin includedNakon njih dvojice, nije ni treceg tesko pogoditi . Sledece pitanje...
casperbgd Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 OK, 3 najkrvavija rata everZavisi sta uzmes kao instrument za meru. Drugi svetski, gradjanski rat u Ruandi i Prvi svetski?
bios Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Izvinjavam se, izvinjavam se. Na brzinu sam postovao.Mislio sam na vojnu silu, ne na ukupan broj mrtvih. Ovo drugo bi ipak bilo preširok pojam.Dakle, koji rat je na trećem mestu po broju poginulih vojnika. Prva dva su jasna
čekmeže Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Je li to između dve države ili može i građanski?
casperbgd Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Izvinjavam se, izvinjavam se. Na brzinu sam postovao.Mislio sam na vojnu silu, ne na ukupan broj mrtvih. Ovo drugo bi ipak bilo preširok pojam.Dakle, koji rat je na trećem mestu po broju poginulih vojnika. Prva dva su jasna Nagadjam ovo 3. mesto. Mongolska invazija u 13. veku, spansko osvajanje Juzne Amerike, ruski gradjanski rat? Ako nisam pogodio, ostavljam pametnijima da pronadju odgovor <_< .
bios Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Mala pomoć. U pitanju su 3 rata sa tu_negde brojem. I sva tri su (kvazi)građanska
casperbgd Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Mala pomoć. U pitanju su 3 rata sa tu_negde brojem. I sva tri su (kvazi)građanskaHm, zanimljivo pitanje. Opet nagadjam , jedan od onih par kineskih gradjanskih?
čekmeže Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 (edited) Kineska revolucija i ruska (kontra) revolucija i još nešto.Možda i američki civil war. Edited November 16, 2007 by Hartmann
casperbgd Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Kineska revolucija i ruska (kontra) revolucija i još nešto.Možda i američki civil war.Nije americki sigurno. Ne verujem da je bilo preko 700k mrtvih ukupno.
bios Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Jedan od kineskih jeste, 45-49.Ovo: Cause suicide is painless,It brings on many changes,And I can take or leave it if I please I još jedan sa Amerima prisutnim
Recommended Posts