Jump to content

Istorijski kviz

Featured Replies

Praviš se Engleskinja wink.gif

Praviš se Engleskinja wink.gif
Pa malčice.. :rolleyes:Ajde, Kaspere!
  • Author
Operation Ten-Goi da, na linku za Yamato-a lepo piše sve u ženskom rodu, i kaže da je imao sestru. -_-
Ajde, sestro, postavi pitanje wink.gif , mene mrzi da smisljam...

Edited by casperbgd

Kako se zvao prvi egipatski faraon (pojeo ga nilski konj)?

• Author
Kako se zvao prvi egipatski faraon (pojeo ga nilski konj)?
Menes... Mada ne znam zasto si ti postavio pitanje kada je trebalo Valkyrie da postavi.Valkyrie, cekamo <_< .
Valkyrie, cekamo <_< .
Pa neću ja preko reda, ti si pogodio. Zato i zamire kviz, što pogađači zabušavaju (ne, Mancunianca, ne gledam u tebe angry.png )Aj sad lepo Kaspere, bačaj nas u vatru :)

Pardoniram, nisam video da postoji red.

• Author
Pa neću ja preko reda, ti si pogodio. Zato i zamire kviz, što pogađači zabušavaju (ne, Mancunianca, ne gledam u tebe angry.png )Aj sad lepo Kaspere, bačaj nas u vatru :)
Ma dosadilo mi da postavljam pitanja :o .Evo jedno lako. Kada je vodjen Krimski rat, koje su bile zaracene strane i ko je pobedio/izgubio?

Francuska, Britanija, Pijemont, Osmansko carstvo vs RusijaRusi izgubise.Evo malo tezeg, kada je bio Sedmogodisnji rat, ko je ratovao i pobedio?

Komandant Mark i vukovi sa Ontarija?

A Blaf?Pa taj je vek, samo ne mogu da se setim stripa, da li su tada tamanili neprijatelje ili dvadeset godina kasnije

• Author

Opet smo se zaglavili. :(

Ajde ja nešto lako kad niko neće.Kako se zvao kineski državnik zaslužan za neverovatan razvoj Kine u zadnjih 20-30 godina?

• Author
Ajde ja nešto lako kad niko neće.Kako se zvao kineski državnik zaslužan za neverovatan razvoj Kine u zadnjih 20-30 godina?
Da ne mislis mozda na Mao Ce tunga? Mada je on bio pre 40 leta...

Ne, novija je istorija.