Buck Naked Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 (edited) Evo ga!http://tv.blinkx.com/show/penn-teller-bull...FYGFtstICViITMLLinkovi za onlajn gledanje svih epizoda!(sedma se valjda još aplouduje, dok ih kopirajteri ne ubiju) Edited July 9, 2009 by Buck Naked
Sludge Factory Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jbt, ovo bi trebalo pustati deci u skolama, pred drugi dnevnik, posle drugog dnevnika, pred spavanje...
Buck Naked Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 (edited) O, da!Edit: a i ovim nešto starijim..Iako je format komičan, i njih dvojica su mađioničari, monolozi Penn Jiletta (a mislim da dobar deo on piše) su zapanjujuće suvisli, precizni i metodološki ispravni. Hoću da kažem da mogu pripadati obrazovnom, a ne zabavnom programu. Edited July 9, 2009 by Buck Naked
Sludge Factory Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pa i mislio sam i na starije kad sam pomenuo dnevnik :D
Sludge Factory Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja mislio da si mislio na "Laku noć, deco" :)I na to! ;)
Filipenko Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Eh, nismo mi te sreće...Bilo bi lepo kada bi neko napravio domaći plagijat ovoga. Pa još ako bi napravio emisiju o fudbalerima šabanima koji propagiraju pravoslavlje...:)
Joe D Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bache, ima neka ogranicenja na ovom sajtu, ako gledas neko vreme, treba da se ceka neko vreme da bi mogao ponovo da gledas. Ima li nacina da se izbegne?
Buck Naked Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Pojma neam, ja samo naleteo na link, kada sam nekome hteo da preporučim, pa je radilo, a ja imam skinuto svije.
Filipenko Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pokenjali su se po ni manje ni više nego američkom poreskom sistemu.Do kraja sezone ostaju travnjaci-dvorišta, stres i Vatikan, ne znam kojim redosledom.
Кристофер Лумумбо Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Pokenjali su se po ni manje ni više nego američkom poreskom sistemu.Do kraja sezone ostaju travnjaci-dvorišta, stres i Vatikan, ne znam kojim redosledom.odgledao jutros. skinuo sam i prve 6 sezone i sada gledam sve od pocetka po n-ti out.
Un-juice Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 slucajno sam nasao na obn-uispada da su dali vec 24 epizode?!
Filipenko Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Sutra su travnjaci. Nakon toga idu stres i Vatikan, tim redom.
Buck Naked Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Prijatelj i kolega otišao u Las Vegas, pronašao ih u kazinu gde rade, i fotkao se sa njima. Ja poludeo od zavisti i poštovanja.
Recommended Posts