Jump to content
IGNORED

Penn and Teller

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Jbt, ovo bi trebalo pustati deci u skolama, pred drugi dnevnik, posle drugog dnevnika, pred spavanje... :Hail:

Posted (edited)

O, da!Edit: a i ovim nešto starijim..Iako je format komičan, i njih dvojica su mađioničari, monolozi Penn Jiletta (a mislim da dobar deo on piše) su zapanjujuće suvisli, precizni i metodološki ispravni. Hoću da kažem da mogu pripadati obrazovnom, a ne zabavnom programu.

Edited by Buck Naked
Posted

Pa i mislio sam i na starije kad sam pomenuo dnevnik :D

Posted

Ja mislio da si mislio na "Laku noć, deco" :)

Posted
Ja mislio da si mislio na "Laku noć, deco" :)
I na to! ;)
Posted

Eh, nismo mi te sreće...Bilo bi lepo kada bi neko napravio domaći plagijat ovoga. Pa još ako bi napravio emisiju o fudbalerima šabanima koji propagiraju pravoslavlje...:)

Posted

Nadam se da Ognjen Amidžić ne čita ovo

Posted

bache, ima neka ogranicenja na ovom sajtu, ako gledas neko vreme, treba da se ceka neko vreme da bi mogao ponovo da gledas. Ima li nacina da se izbegne?

Posted

Pojma neam, ja samo naleteo na link, kada sam nekome hteo da preporučim, pa je radilo, a ja imam skinuto svije.

• 4 weeks later...
Posted

Pokenjali su se po ni manje ni više nego američkom poreskom sistemu.Do kraja sezone ostaju travnjaci-dvorišta, stres i Vatikan, ne znam kojim redosledom.:Hail:

Posted
Pokenjali su se po ni manje ni više nego američkom poreskom sistemu.Do kraja sezone ostaju travnjaci-dvorišta, stres i Vatikan, ne znam kojim redosledom.:Hail:
odgledao jutros. skinuo sam i prve 6 sezone i sada gledam sve od pocetka po n-ti out. :Hail:
Posted

slucajno sam nasao na obn-uispada da su dali vec 24 epizode?!

Posted

Sutra su travnjaci. Nakon toga idu stres i Vatikan, tim redom.

Posted

Prijatelj i kolega otišao u Las Vegas, pronašao ih u kazinu gde rade, i fotkao se sa njima. Ja poludeo od zavisti i poštovanja.