July 9, 200915 yr Evo ga!http://tv.blinkx.com/show/penn-teller-bull...FYGFtstICViITMLLinkovi za onlajn gledanje svih epizoda!(sedma se valjda još aplouduje, dok ih kopirajteri ne ubiju) Edited July 9, 200915 yr by Buck Naked
July 9, 200915 yr Jbt, ovo bi trebalo pustati deci u skolama, pred drugi dnevnik, posle drugog dnevnika, pred spavanje...
July 9, 200915 yr O, da!Edit: a i ovim nešto starijim..Iako je format komičan, i njih dvojica su mađioničari, monolozi Penn Jiletta (a mislim da dobar deo on piše) su zapanjujuće suvisli, precizni i metodološki ispravni. Hoću da kažem da mogu pripadati obrazovnom, a ne zabavnom programu. Edited July 9, 200915 yr by Buck Naked
July 9, 200915 yr Eh, nismo mi te sreće...Bilo bi lepo kada bi neko napravio domaći plagijat ovoga. Pa još ako bi napravio emisiju o fudbalerima šabanima koji propagiraju pravoslavlje...:)
July 9, 200915 yr bache, ima neka ogranicenja na ovom sajtu, ako gledas neko vreme, treba da se ceka neko vreme da bi mogao ponovo da gledas. Ima li nacina da se izbegne?
July 9, 200915 yr Pojma neam, ja samo naleteo na link, kada sam nekome hteo da preporučim, pa je radilo, a ja imam skinuto svije.
August 7, 200915 yr Pokenjali su se po ni manje ni više nego američkom poreskom sistemu.Do kraja sezone ostaju travnjaci-dvorišta, stres i Vatikan, ne znam kojim redosledom.
August 7, 200915 yr Author Pokenjali su se po ni manje ni više nego američkom poreskom sistemu.Do kraja sezone ostaju travnjaci-dvorišta, stres i Vatikan, ne znam kojim redosledom.odgledao jutros. skinuo sam i prve 6 sezone i sada gledam sve od pocetka po n-ti out.
August 13, 200915 yr Prijatelj i kolega otišao u Las Vegas, pronašao ih u kazinu gde rade, i fotkao se sa njima. Ja poludeo od zavisti i poštovanja.