Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted

stavite to u spoiler, sjebacete bozi uzitak.

Posted

tebi danas nista ne moze da sjebe uzitakotisao Robi

Posted
četvrta je najpotresnija.

ali u petoj je omarovo stradanije i majklov rastanak od dukija i malog baga. ko ne zaplače, nije čovek.

jeste četvrta (i druga, što jeste-jeste) potresna, a posebno kad je ne gledaš premijerno i znaš šta će biti. tuga stegne kad god se pojave ovi iz spoilera.pre koji dan završila četvrtu. emotivno se spremam za petu.
Posted

Inače, ubedljivo najgori trenutak u seriji mi je kada onaj mentol odbije one pare za škole od anapolisa. Tačno mi dođe da tresnem komp o pod i odem u kings lending i zadavim ejdana gilena golim rukama kolko se iznerviram

a opet, baš taj segment pruža čistu kvintesenciju bitka američkog političkog sistema™
Posted

Juče je na 24h kuvačkom kanalu bila Snoop kao domaćin Bourdainu u Baltimoru.

Posted

Ta Snoop kao Miki iz Velikog Brata, stalno je vodaju negde da izigrava sebe i čini retardirane gledaoce da se osećaju sažaljivo superiorno...

Posted

radio test, ispaolarrygillardjr.jpgel neko ispao Marlo?

Posted

Ja ciljao na Stringera, kad ono... Khm.1210833017855649423.jpeg___1_500_1_500_cb94de6a_.png51% Intelligence, 29% Morality, 61% Street-smarts, 30% Rebelliousness, 55% Industriousness, 50% Emotiveness, 52% Game and 60% Charisma!Congratulations. You are the most loved character on one of the most critically acclaimed shows ever...

Posted

What up O-mar?Svaka cast

Posted (edited)

54% Intelligence, 39% Morality, 48% Street-smarts, 35% Rebelliousness, 25% Industriousness, 52% Emotiveness, 62% Game and 58% Charisma!

13709538275881408338.jpeg___1_500_1_500_cb94de6a_.png

:huh:

el neko ispao Marlo?
evo :D Edited by 189-
Posted (edited)

Zar nismo to ranije radili? Ja ispala budjavi Stringer.

Edited by MayDay
Posted

Buđavi?! :oStringer je najpotcenjeniji lik u celoj seriji! Aj se menjamo?