Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted

Ako nema recite, negde sam kod s1e05, pa da cirkam lagano... :)

Posted
sta je ovo? vise nema zice ili sta? angry.gif
I mene zanima, koliko vidim na netu, ima 5 sezona, i to su 4. i 5. izašla posle dve godine?
Posted

189- misli na Zicu na HRT-u koja se vise ne prikazuje jer ne mogu da je uklope sa OI.A ti, Glaše bi morao znati da je serija odavno zavrsena.

Posted

nadjoh sve, 30gb, jel da skidam? sigurno vredi?

Posted
A ti, Glaše™ bi morao znati da je serija odavno zavrsena.
Moraću moliti upravu da mi menja nick, ovaj je živ bogme deceniju (bukvalno), odatle je i tako pretenciozan. :DMa vidim ja na epguides i sl šta se zbiva, nego je neko skoro bacio comment tipa "šta je, nema više wire" pa se zapitah dešava li se nešto što ne znam.Inače, kako sam se smejao, S2E01 kada Mc Naulty natrpava slučaj 13 J. DOE-ova Rawlsu, kada mu kolega iz coast guarda kaže tipa "šta si sada naumio kretenu", a on šalje faksove i složi najidiotskiji kez ikad... Car! I on i Rawles.Ne bilo mi teško, jako sam dobre volje:1.jpg2.jpg:lol:
Posted
O B A V E Z N O ! ! !
ok.
Posted

@gri ona scena kad rawls sazna za tela i ko je odgovoran za to. i posle toga kad se sretnu mcnulty i rawls...to mi je jedna od najsmesnijih scena u celoj seriji...a nikako da je nadjem na jutjubu..

Posted (edited)
@gri ona scena kad rawls sazna za tela i ko je odgovoran za to. i posle toga kad se sretnu mcnulty i rawls...to mi je jedna od najsmesnijih scena u celoj seriji...a nikako da je nadjem na jutjubu..
Druže, ja sam na 202, tako da pazi šta pričaš... Edited by Glas RazumaN
Posted

nemoj ni da citas topik dok ne odgledas seriju

Posted

nece valjda TonAdams da mu kaze da na kraju ubiu MekNoltija, kao sto je meni uradio?

Posted

Asuce rdjo od coveka!Sent from my cigla using Tapatalk

Posted (edited)

odgledao prve dve epizode - zakivanje! samo nidje seksa... :)edit: ep103, analogija sa sahom - vrh!

Edited by Boza_zvani_Pub