msmodesty Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Je se smejao kada sam video da u Dosijeu X (po nemačkoj sinhronizaciji) Molder i Skali jedno drugome stalno govore "vi". Ali jebiga, vole ljudi tako i to ti je.Molder i Skali persiraju jedno drugom i na francuskom :)ja sam onomad svom sefu obrisala jedno Dr vise, jer ih je bilo dva "Dr.Dr." ko velim, shtamparska greshaon se i naljutio (luxemburzanin od majke nemice i sa suprugom austrijankom, shkolovan u Nemachkoj....
paculla Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Molder i Skali persiraju jedno drugom i na francuskom :)ja sam onomad svom sefu obrisala jedno Dr vise, jer ih je bilo dva "Dr.Dr." ko velim, shtamparska greshaon se i naljutio (luxemburzanin od majke nemice i sa suprugom austrijankom, shkolovan u Nemachkoj.... i za to ima skracenica: dr.mult.(iplex). kao bioskop.
msmodesty Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 i za to ima skracenica: dr.mult.(iplex). kao bioskop.:lol:zezash?
paculla Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ozbiljno! imam neku urnebesnu brosuru, sve lepo pise. ima jos jedna krivina. za zene, imaju fazon dr.^(in) kao doktor na in, da se iz skracenice vidi da je zemsko, ali to se jos nije bas zapatilo.
Kelt Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 znam osobu koja je završila stomatologiju + medicinu u Nemačkoj = potpisuje se kao DDr.
Recommended Posts