Quizmaster Posted October 19 Posted October 19 Poštovani ljubitelji enigmatike i lepe pisane reči, zadovoljstvo mi je obavestiti vas da će u sredu, 23. oktobra u 12 časova, na štandu "Prometeja" u glavnoj hali Sajma biti održana promocija moje knjige "Anagramne čarolije". Reč je o izvanrednoj enigmatskoj zbirci koja sadrži oko 1.600 radova s Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste u prethodnih dvadesetak godina. Budući da je ovo retka prigoda da se neko enigmatsko delo i njegov autor predstavljaju na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, značilo bi mi da dođete na ovaj skup i doprinesete dobrom odzivu publike. Sve posetioce očekuje na poklon jedna moja knjiga, a time ćete steći i pravo na značajne popuste za nabavku mojih ranijih i budućih knjiga. Osim ove promocije "Anagramnih čarolija", enigmati će tog dana imati tradicionalno okupljanje u 11 časova na štandu "Alme" dr Đorđa Otaševića. Dobro nam došli!
Quizmaster Posted October 24 Posted October 24 (edited) Za ljubitelje enigmatike juče je bio lep dan na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Izveštaj sa promocije moje knjige "Anagramne čarolije" možete pogledati NA OVOM LINKU Edited October 24 by Quizmaster
Recommended Posts