korindjar Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 covece, jedna od najboljih stvari koje sam procitao
cedo Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Bravo bre ivicka.QM: Pusti slagalicu, idi do Senke i kazhi to shto si ovde rekao. Ovaj, ne bash tako, ali ... ako mislish da vredi pokushati, ne oklevaj.
renne Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kviz, idem sa tobom da ti "držim strah", ako treba. Samo napred.
SNARC Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ne iskoristiti momenat je jedna od najgorih stvari koje covek moze sebi da uradi..Zagrizes..krenes "na jebiga" i saznas ubrzo kako stoje stvari..U suprotnom..pitaces sebe..negde 2020. sta da je Senka rekla DA..ili makar "cekaj,ajde da popricamo sta bi moglo i kako bi moglo..i kada"Sve je bolje od odustajanja i neizvesnosti.
Sludge Factory Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Quiz, drzimo ti fige! A ne propustaj priliku nikako, "bolje da zalis sto si probao, nego da zalis sto nisi probao"! Kad ti to kazem ja, sa svoje 22 godine, onda znaj!
SNARC Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 I da..nije pobednik onaj ko se pokaze kod Milke u kvizu..niti je hrabar onaj ko se tamo pojavi..Nego covek koji se suoci sa svojim zeljama,strepnjama,strahovima..Senka ce te vise ceniti ako joj iskreno kazes ono sto mislis i osecas..nego da izbambas Milku,Tarika i Zeku milionera istovremeno..Zapni..hiljade i hiljade nas ceka ishod
Mp40 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ima bre da posetim gospodjicu S. i da porazgovaram sa njom.Da li smem da joj obecam da ce dobiti vatrometom ispisan anagram svog imena i buduceg prezimena iznad BGa? Na tome mislim da baziram svoju ponudu kao tvoj ovlasceni agent...
hoffnung Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pošto ste bili dobri prema meni sve ovo vreme, i pošto je ovaj forum moje omiljeno mesto na internetu, priznaću vam da sam želeo prvo mesto ponajviše zato da bih impresionirao moju dugogodišnju prijateljicu Senku, jer ona voli pobednike i hrabre momke, a ja volim nju. Nema šta nisam pokušao u životu kako bih je nagovorio da bude sa mnom, i zarekao sam se, ako pobedim u finalu, zaprosiću je pred milionima gledalaca. Možda ni to ne bi bilo dovoljno da prelomi stvar, ali vredelo bi pokušati, zar ne? U svakom slučaju, nisam nerealan; ona je direktorka u poznatoj novinskoj agenciji, a ja nezaposleni vetropir, plus živim u drugom gradu, i znam da nije dovoljno samo reći "volim te" da bi neko pristao na zajednički život. Dakle, ništa ni od svadbe, ni od tetovaže koju sam vam obećao ako uđem među tri najbolja takmičara :kdp:ja sam tebe video u toj slagalici i ostavio si mi utisak kao vrlo simpatična faca, stvarno. čak sam provalio i da praviš neke grimase, da li si to radio namerno zbog senke ili je to samo deo tvoje ličnosti, ali si za razliku od svih koje sam imao priliku da vidim u tom kvizu, bio nekako živ. :Dznaš šta je još super. oh.. kako mi je ovo poznato iako sam mlađi od tebe. strava je taj osećaj koji imaš u vezi senke jer je pravi. čak i ako ništa ne bude između vas dvoje, nekako si imao to ti. pre sam mislio da je to šit, ali i to je nešto jer se osećaš živim.i slažem se da treba da joj kažeš šta osećaš prema njoj kao što su ti već rekli. s' druge strane ubeđen sam da i ti to znaš, nego je frka, a? :D u slučajevima kada se meni dopala riba i kada sam odlučio da kažem ono što mislim i osećam i ona situacija kada ne dobiješ pozitivne reakcije, strava mi je bilo, onaj osećaj da sam sve uradio. jeste bedak zbog trenutka, ali kasnije je strava, osećao sam se opravdano i bistre glave-srca. uvek mi je bio gori osećaj: "a, šta bi bilo kad bi bilo?" dilema.
Д Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Хм, ако смем и ја да кажем коју, само немој да одустајеш после првог "па, не знам, можда није прави тренутак". На сваки такав или сличан одговор, ти ради као да то није ни речено. Да, не слушај шта прича, него ради шта осећаш непоколебљиво и буди кул. То ти кажем ја који сам се два пута женио на јуриш. Жене воле када их освајаш као да су већ твоје, а нарочито оне лепе. Игнориши ако сада нека овде прокоментарише да јој то вређа личност и сл. То вероватно значи да није ни имала таквог удварача.
le petit nicolas Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 QM, skidaj onaj "kdp inside" s poslednjeg pasusa, ako imas vremena za edit. ako ne, mogli bi to da urade modovi.ON nikako nije kdp :) zbog svega, a najpre zbog bob mould hair style-ovog "nekako si imao to ti".veliko postovanje za ceo post.poz
palchica Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 dajte, recite mi da se salite. pliiiiz.mislim, zaprositi nekoga pred tv kamerama, helou?! :puke:i to nekoga ko posle "Nema šta nisam pokušao u životu kako bih je nagovorio da bude sa mnom" i dalje nije s tom osobom u vezi. sirota devojka. jedino gore sto bi moglo da joj se desi jeste da i ona u tom trenutku bude pred kamerama.i onda se dezurni dusebriznici plase da bi pdf sex urusio ugled foruma....
Zli Gli Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja sam pre otprilike dve godine jednoj devojci hteo da napravim onu foru sa avionom (nekim poluraspalim niskoletecim, naravno) sto vuce neku poruku ali sam odust'o jer nisam im'o para, a nisam siguran ni da ovde kod nas ima takvih aviona nego samo onih sto prskaju protiv komaraca. Posle je otisla da zivi und radi u BG i postali smo dobri drugovi pa sam je pitao kako bi reagovala, i rekla je da ne bi pala na to jer nije romanticni tip. Naravno, ja sam jos manje takav tip nego sam hteo cisto da probam iz zajebancije, po sistemu APP.I dobro je sto je ispalo tako jer mogu misliti kako bi mi posle svi dupe pomerali :D
TheBigFlegma Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 dajte, recite mi da se salite. pliiiiz.mislim, zaprositi nekoga pred tv kamerama, helou?! :puke:i to nekoga ko posle "Nema šta nisam pokušao u životu kako bih je nagovorio da bude sa mnom" i dalje nije s tom osobom u vezi. sirota devojka. jedino gore sto bi moglo da joj se desi jeste da i ona u tom trenutku bude pred kamerama.i onda se dezurni dusebriznici plase da bi pdf sex urusio ugled foruma....Meni su bolji ovi što ga ohrabruju.
Recommended Posts