Quizmaster Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Četvrtfinalni meč Radisavljević-Nejkov biće emitovan sutra i prekosutra, u standardnom terminu "Slagalice".
loser Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 (edited) Ima jedan lik,pobedio je u prvom četvrtfinalu i čini mi se da se zove Novica,odavno pratim kvizove ali iritantniju pojavu nikad video nisam.Pobedite ga molim vas Mihajlo Nejkov je moj bivši komšija,dok je živeo u Nišu. Edited December 15, 2009 by loser
altina_boy Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ova vecerasnja Mihajlova partija je jedna od najboljih partija u istoriji slagalice.... U jednom ovako bitnom mecu covek je odigrao bez greske, i to protiv kakvog protivnika... Svaka cast!!!Ovaj loserov komentar za Novicu cuo sam od jos mnogo ljudi, stvarno ima preterane i prenaglasene reakcije, ali kada se nadjete u 4. najbolja takmicara imate pravo na to, zar ne ;)Inace, malo je falilo da se takmicim protiv Novice u 7. grupi, ali zastao sam u cetvrtfinalu....
loser Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 (edited) Ova vecerasnja Mihajlova partija je jedna od najboljih partija u istoriji slagalice.... U jednom ovako bitnom mecu covek je odigrao bez greske, i to protiv kakvog protivnika... Svaka cast!!!Ovaj loserov komentar za Novicu cuo sam od jos mnogo ljudi, stvarno ima preterane i prenaglasene reakcije, ali kada se nadjete u 4. najbolja takmicara imate pravo na to, zar ne ;)Inace, malo je falilo da se takmicim protiv Novice u 7. grupi, ali zastao sam u cetvrtfinalu....Ova Mihajlova večerašnja partija je ona priča"kad hoće hoće..." Onaj ćelavi antipatikus je otpočetka takav,nepodnošljiv! Edited December 15, 2009 by loser
Penzioner Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 (edited) @Altina: Istina, sjajna Mihajlova partija kad se uzme u obzir njen znacaj i jak protivnik, ali je podosta tome kumovao QM. Prosto je neverovatno da u dva uzastopna cetvrtfinala vidimo dve identicne greske na "Slagalici", sa istim epilogom - i Bojan i QM su pali psihicki, sto ih je skupo kostalo, sto se videlo u ostalim irgama. Iako je Bojan jak na slovima, ipak mislim da je QM-a greska skuplje kostala, jer sam mislio da je prosto nemoguce da ga neko pobedi na prvoj igri. Naravno, ne zelim ovim da umanjim kvalitet Mihajlove igre, ali je istina da QM moze mnogo mnogo bolje. Usput, mislim da je ipak tvoja partija od 190-ak poena najbolja u superfinalu:)@Loser: Utisak Vas vara, verujte mi na rec, posto sam upoznao Novicu na snimanju, da je on jedan sasvim normalan lik.Edit: gramatika. Edited December 15, 2009 by Penzioner
altina_boy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 @ Penzioner Nije isto dati 6 golova recimo West Bromvichu u prvom kolu liga kupa, ili 5 golova Interu u cetvrtfinalu lige sampiona ;) Nadam se da shvatas sta hocu da kazem... Mihajlo sinoc nije napravio ni jednu jedinu gresku, sve je odigrao besprekorno, maksimalno koristeci losu Zoranovu partiju... Iskreno nisam verovao da neko moze QM oduzeti njegovu slagalicu, ali opet iako se to desilo nije mi jasna otkud tolika razocaranost, takav psihicki pad.... Ima jos jedna emisija, jos dosta igara, prosto mi je nepojmljivo da neko celo svoju igru bazira na uspehu u slagalici... Jeste ta igra najbitnija, ali ima tolika igara gde moze da se preokrene...
Sludge Factory Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 U picku materinu, propustih i sinoc i veceras. Dajte neki dajdzest! :)
MrX Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 U picku materinu, propustih i sinoc i veceras. Dajte neki dajdzest! :)Juce: QM lose izbrojao koliko ima slova, pa zatim promasio da resi dvocifren broj i posle prve dve igre imao 0:puno, cak i u skocku u prvom redu nije imao nijedan pogodak, a u trecem trazi jedan od tih znakova kojih nije bilo u prvom redu - totalna dekoncentracija, a protivnik igra celu emisiju savrseno i odlican u asocijacijama i dobija sa stotinjak razlike.Danas: QM pobedjuje u obe igre slova (u jednoj bolji od kompjutera), u brojevima QM blizi iako je bio daleko od tacnog broja, moglo je (3*25+9)*(15-5)-1=839, ali protivnik ne koristi, u ko zna zna prvo teska pitanja, a pred kraj se moglo odgovoriti antanta i Berlin, u asocijacijama opet protivnik odlican i QM dobija nedovoljnih desetak razlike, da je tenis bilo bi 1:1 u setovima, ali Milka je neumoljiva i QM casno ispada.
Quizmaster Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Sorry, folks... :(Znam da ste više očekivali od mene, ali nisam uspeo, mada sam to želeo svim srcem. Međutim, ponekad je bolje biti hladnokrvan kao što je to bio moj protivnik Mihajlo Nejkov. Mislim da moja igra u prvoj emisiji nije bila toliko loša koliko je protivnik bio odličan. Ako izuzmemo brojeve, gde sam prodao 20 poena zato što zbog odbljeska reflektora nisam dobro video šta piše na monitoru, nisam mnogo grešio. Složio sam reči od 11 i 10 slova, rešio mastermajnd, u "Ko zna, zna" odgovorio na tri pitanja i znao još dva na koja se javio i protivnik. U većini mečeva, čak i na ovom nivou, to bi bilo dovoljno da uoči asocijacija vodim ili da bude barem nerešeno. Asocijacije se nisu maltene ni igrale, jer Mihajlo je obe pogodio iz cuga. Dakle, njegova igra bila je stvarno vrhunska.Ne slažem se da sam bio malodušan zato što sam izgubio poene u slagalici. Možda me je to dekoncentrisalo da napravim grešku na brojevima, ali pribrao sam se i pokušavao da smanjim prednost na nekih 50 poena, što bi mi dalo šansu da u drugoj partiji preokrenem rezultat. Na žalost, Mihajlo je sa dve brzo rešene asocijacije stvorio skoro nedostižnih 119 poena razlike. Ako je nešto dobro, to je što sam pokazao karakter i nisam se predao bez borbe. U drugoj partiji video se pravi odnos snaga, i takav je zapravo trebalo da bude meč, da ja budem bolji u slagalici, a on da svoju šansu traži u asocijacijama. Krenuo sam žestoko i pritisnuo protivnika, tako da je u jednom momentu na "Ko zna zna" bilo 78 poena prednosti za mene. Međutim, naišla je grupa težih pitanja, pritisak je bio velik i nisam mogao da se setim ni Antante ni atletike u Berlinu. Kraj je bio brutalan, sa njegovih 57 poena na asocijacijama. Kad se sve sabere, utešna pobeda u drugoj partiji, za šesto mesto u ukupnom plasmanu. Uz sve čestitke protivniku, mislim da sam ipak bio blagi favorit u ovom meču i da me je izneverila sreća kad mi je bilo najpotrebnije. Gledao sam druge četvrtfinalne emisije, u kojima su takmičari prijavljivali po 7-8 slova, a ja sam u prvoj imao 11 i 10 i gubio 54:0. Naprosto, nepravedno, ali takav je kviz, ume da bude vrlo surov. Sve moje pobede i brojne šampionske titule na enigmatskim takmičenjima, sve one žrtve i trud koji sam uložio radeći na popularizaciji enigmatike u Srbiji, sve to trebalo je da se materijalizuje u superciklusu Slagalice, a raspalo se u roku od dva minuta.Pošto ste bili dobri prema meni sve ovo vreme, i pošto je ovaj forum moje omiljeno mesto na internetu, priznaću vam da sam želeo prvo mesto ponajviše zato da bih impresionirao moju dugogodišnju prijateljicu Senku, jer ona voli pobednike i hrabre momke, a ja volim nju. Nema šta nisam pokušao u životu kako bih je nagovorio da bude sa mnom, i zarekao sam se, ako pobedim u finalu, zaprosiću je pred milionima gledalaca. Možda ni to ne bi bilo dovoljno da prelomi stvar, ali vredelo bi pokušati, zar ne? U svakom slučaju, nisam nerealan; ona je direktorka u poznatoj novinskoj agenciji, a ja nezaposleni vetropir, plus živim u drugom gradu, i znam da nije dovoljno samo reći "volim te" da bi neko pristao na zajednički život. Dakle, ništa ni od svadbe, ni od tetovaže koju sam vam obećao ako uđem među tri najbolja takmičara :kdp:
LeBron Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Pošto ste bili dobri prema meni sve ovo vreme, i pošto je ovaj forum moje omiljeno mesto na internetu, priznaću vam da sam želeo prvo mesto ponajviše zato da bih impresionirao moju dugogodišnju prijateljicu Senku, jer ona voli pobednike i hrabre momke, a ja volim nju. Nema šta nisam pokušao u životu kako bih je nagovorio da bude sa mnom, i zarekao sam se, ako pobedim u finalu, zaprosiću je pred milionima gledalaca. Možda ni to ne bi bilo dovoljno da prelomi stvar, ali vredelo bi pokušati, zar ne? U svakom slučaju, nisam nerealan; ona je direktorka u poznatoj novinskoj agenciji, a ja nezaposleni vetropir, plus živim u drugom gradu, i znam da nije dovoljno samo reći "volim te" da bi neko pristao na zajednički život. Dakle, ništa ni od svadbe, ni od tetovaže koju sam vam obećao ako uđem među tri najbolja takmičara :kdp:Senka, ako citas ovo, vidi sta je sve covek bio spreman za tebe da uradi. Quiz, jedan veliki car!
Recommended Posts