Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Voleo bih da kazem da si bio najace™ odeven ali ipak.... dres Belorusije!!!Kad ce superultramegafinal finale Slagalice???

Posted
Kad ce superultramegafinal finale Slagalice???
odista, pusti ova takmičenja entuzijasta, hoćemo pobedu pred milionskim auditorijem i kineski đip!
Posted (edited)
Kad ce superultramegafinal finale Slagalice???
Koliko sam čuo, počelo je snimanje emisija iz osme grupe, što znači da će završne emisije superciklusa verovatno biti snimljene u oktobru.Među osam najboljih do sada smo se plasirali (ovim redom) Bojan Savić, Vlastimir Purić, Aleksandar Vesić, ja, Mihajlo Nejkov, Bojan Peruničić i pobednik sedmog podciklusa. Edited by Quizmaster
  • 4 weeks later...
Posted
Koliko sam čuo, počelo je snimanje emisija iz osme grupe, što znači da će završne emisije superciklusa verovatno biti snimljene u oktobru.Među osam najboljih do sada smo se plasirali (ovim redom) Bojan Savić, Vlastimir Purić, Aleksandar Vesić, ja, Mihajlo Nejkov, Bojan Peruničić i pobednik sedmog podciklusa.
jel ovaj velibor mozda prof filozofije iz valjeva?njega sam dobio 95-u u slagalici. na cist inat sam ga dobio. :D
  • 2 weeks later...
Posted
jel ovaj velibor mozda prof filozofije iz valjeva?njega sam dobio 95-u u slagalici. na cist inat sam ga dobio. :D
Aha. Jako dobar enigmata i kviz takmičar. U jednom ciklusu sam imao peh da naletim na njega kad je igrao petu partiju i da nakon preokreta u asocijacijama izgubim sa 151:133 (sto je, mislim, rekordan broj poena u porazu). Ostale je bez problema tukao sa 50-100 razlike, ali je u superciklusu imao slab dan i ispao od nekog matorca, koji uopšte nije bio svestan kakvog igrača je pobedio. :D
Posted

Pretpostavljam da ste videli u TV Dnevniku na RTS-u, počelo je snimanje završnih emisija. Biće prikazivane od 11. do 31. decembra.

Posted
Aha. Jako dobar enigmata i kviz takmičar. U jednom ciklusu sam imao peh da naletim na njega kad je igrao petu partiju i da nakon preokreta u asocijacijama izgubim sa 151:133 (sto je, mislim, rekordan broj poena u porazu). Ostale je bez problema tukao sa 50-100 razlike, ali je u superciklusu imao slab dan i ispao od nekog matorca, koji uopšte nije bio svestan kakvog igrača je pobedio. :D
Gospodin koji je pobedio Velibora zove se Zarko, profesor je, zaista se ne secam cega i odakle je. Igrom slucaja, kao i u superfinalu, ucestvovali smo i u istom cilkusu 2003, pa se secam njegovih partija. Imao je svih sedam ( blistavih ) pobeda u kvalifikacionom delu, mislim da su skoro sve bile sa po stotinak razlike, a prednost je pravio uglavnom na slagalicama, gde je zaista bio sjajan, ne kao QM, ali poprilicno blizu. U polufinalu je izgubio sa, ako se dobro secam, 20-ak poena razlike od Darka Bozickovica, koji me je razmontirao u finalu sa 150 razlike. Dakle, radi se o zaista jakom takmicaru, mada se slazem da je Velibor jaci, jer se ne secam da je iko imao takvu dominaciju u svom ciklusu kao on ( cini mi se cak da ga je jedan takmicar prozvao "Terminator" :) ). Stavise, da sam trebao da se kladim na pobednika, bio mi verovatno jedna od prvih opcija, uz, pre svih, Marka Obradovica i Omera Ekica.
Posted

Ma da, gospodin Žarko je vrlo solidan kvizaš i kao što se videlo, može da priredi iznenađenje, nego meni je bilo smešno kad ga je voditeljka pitala za utiske pa je rekao otprilike "nisam baš zadovoljan, nisam briljirao", kao da je rutinski pobedio nekog prosečnog protivnika :lol:

Posted
ufff.nas dvojica danas imamo bar 50kg nego onda kad smo se borili :Dinace sam konacno uspeo da prebacim moje meceva na DVD. kad vidim danas kako sam onda izgubio :isuse: na -3, poslednja slagalica, jos jedan pokusaj i kraj meca, a imam resene 3 kolone:rusijapozarpticai ja ponudim: tajga :isuse:
  • 1 month later...
Posted

Cekajte bre, kad ide finale?

Posted

Završne emisije biće prikazivane od 11. do 31. decembra, a do tada, prazninu popunjavaju reprizama finalnih emisija po grupama. Moj četvrtfinalni meč mislim da dolazi na red 15. decembra.

Posted (edited)

Ostao sam vam dužan 1 izveštaj. U prijatnom ambijentu skadarlijskog kafea "Mućke" 18. oktobra 2009. održan je finalni turnir 2. Kviz kupa Srbije. Nadmetalo se osam takmičara koji su skupili najviše bodova tokom kvalifikacionih turnira u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu i Valjevu. U finalu su se sastali Omer Ekić i Marko Obradović, koji su odigrali meč za sladokusce. Nakon prve tri igre (slova, brojke i četiri u nizu) izgledalo je da će Obradović uspeti da savlada Ekića, međutim, u igri znanja usledila je serija izuzetno teških pitanja koja je pripremio Vladimir Krnač. Ekić je, kvizaškim žargonom rečeno, izvukao nekoliko odgovora iz malog mozga i tako zasluženo stigao do trofeja "Jan Bažik". Bronzanu medalju osvojila su obojica polufinalista, Aco Brajković i Vladimir Krnač, a redosled preostalih takmičara je utvrđen na osnovu sakupljenih bodova na kvalifikacionim turnirima. Četvrtfinale: Obradović - Vesić 71:54, Krnač - Radisavljević 54:50, Ekić - Divović 94:51, Brajković - Petronijević 56:42Polufinale: Obradović - Krnač 89:20, Ekić - Brajković 103:49Finale: Ekić - Obradović 57:49Konačan plasman: 1. Omer Ekić, 2. Marko Obradović, 3-4. Aco Brajković, Vladimir Krnač, 5. Zoran Radisavljević, 6. Miloš Petronijević, 7. Aleksandar Divović, 8. Aleksandar VesićMada nagradni fond nije bio velik (5.000 dinara pobednik, drugoplasirani 2.000, plus pehar, diplome, medalje, knjige), turnir je mnogo značio takmičarima zbog prestiža. Pitanja sa finalnog turnira, koja su sastavljali Omer Ekić, Marko Obradović, Zoran Radisavljević, Vladimir Krnač i Aleksandar Divović, mogu da se preuzmu na sajtu Saveza zagonetača Srbijepost-307-1259716713.jpgDetalj iz finalnog meča: Marko Obradović, voditelj kviza i Omer Ekić

Edited by Quizmaster
Posted

Jos samo 4 dana ostalo je do pocetka finala superfinala... Znamo ko su finalisti, imali smo priliku da se podsetimo i kako su do finala dosli...Voleo bih da znam ko se sa kim sastaje u 1/4, da vidimo kome se zreb osmehnuo a kome nije... Kad razmisljam o favoritima, u prvi plan bih stavio Zorana, pre svega zbog sjajnih nastupa u enigmatskim igrama i Aleksandra Vesica koji poseduje fantasticno opste znanje... Cini mi se da je pobednik prve grupe Bojan, najveci autsajder...

Posted

never underestimate the power of Bojan. Najjaci je kad je najslabiji! Kao srpski narod!