Jump to content
IGNORED

Quizmaster fan club

Marvin (Paranoid Android)

Skočko na ramenu  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Браво, Qуи! :Hail:murph.gifСети се друштва са ППП ако једном буде журка за усељење!

Posted

ejebenti, ja sve propustioi sad mi nista nije jasno!angry.gifuglavnom, vidim da je QM zmagao,a to je najvaznije!:ziga:

Posted (edited)

Dragi forumaši, hvala svima na podršci i komentarima. :heart: Videli ste i sami, protivnik u finalu bio je vrlo uporan i nezgodan, tako da sam do pobede stigao nakon pravog trilera. Samim tim, i pobeda je draža :) Neki nisu baš razumeli kako funkcioniše takmičenje, pa samo ukratko da objasnim. Takmičari su raspoređeni u osam grupa i pobednik svake grupe (moja je bila četvrta) plasira se među osam najboljih u celoj Superslagalici. Dalje će, pretpostavljam, da se igra po klasičnom kup sistemu, mada bi verovatno lepše bilo (i malo duže trajalo) da se naprave dve grupe po četiri, kao na teniskom mastersu. Kako god bilo, pobednik tog superfinala dobija montažnu kuću, a drugoplasirani takmičar džip.Što se tiče obećane tetovaže, budite sigurni da QM ispunjava svoja obećanja, ali moram podsetiti na raniju poruku, iz koje se vidi da se obećanje ne odnosi na ovo takmičenje po grupama, nego na ceo kviz. Naravno, moje ambicije u superfinalu su da osvojim prvo mesto, ali ako budem i drugi ili treći, sleduje mi skočko :lol:

Edited by Quizmaster
Posted

bravo QM, sumadija je uz tebe :s_d:

Posted

Čestitke! :) Gledao na poslu... Zeznuto mnogo, kada je protivnik ravnopravan u slagalici... Onda su asocijacije uvek lutrija pa kako se skocka... A i pitanja su bila malo teža u skladu sa finalom... Čestike još jednom. Sprži novce sa uživanjem, a Tursku menjaj za nešto drugo... živeli! :) (dobro ti stoje i dćipče i fićko) ;)

Posted

ja sam juce popio 1. cascenje!

Posted
Neki nisu baš razumeli kako funkcioniše takmičenje, pa samo ukratko da objasnim. Takmičari su raspoređeni u osam grupa i pobednik svake grupe (moja je bila četvrta) plasira se među osam najboljih u celoj Superslagalici. Dalje će, pretpostavljam, da se igra po klasičnom kup sistemu
Dobro bre, a kada kada kada? :D
Posted

jedno veliko :Hail: i od mene. svaka cast.

Posted
Dobro bre, a kada kada kada? :D
Ne znam tačno, valjda negde najesen. Ciklus traje četrdesetak emisija, a ima ih još četiri, tako da je to oko 160 emisija, odnosno preko pet meseci. Međutim, zbog sezone godišnjih odmora obično bude i neka letnja pauza (kad se puštaju reprize), tako da će se sve možda otegliti i do Nove godine?!
Posted

Velike čestitke sa malim zakašnjenjem!

Posted
Ne znam tačno, valjda negde najesen. Ciklus traje četrdesetak emisija, a ima ih još četiri, tako da je to oko 160 emisija, odnosno preko pet meseci. Međutim, zbog sezone godišnjih odmora obično bude i neka letnja pauza (kad se puštaju reprize), tako da će se sve možda otegliti i do Nove godine?!
Jebi ga, nema bogaćenja preko noći...
Posted (edited)

Drugo kolo Kviz kupa Srbije održano je 10. maja, u pančevačkoj gimnaziji "Uroš Predić". U konkurenciji 35 takmičara prvo mesto zauzeo je Kruševljanin Omer Ekić, koji je novim trijumfom već obezbedio plasman na masters turnir. Drugi je bio Zoran Radisavljević iz Novog Sada, treći Aco Brajković iz Beograda, a četvrti Miloš Petronijević iz Pančeva. Pored ovih takmičara, još šestoro je osvojilo bodove za generalni plasman.Domaćin turnira Marko Obradović pripremio je zanimljiva pitanja, kao i novitet igru, domino asocijacije. Kvalifikacioni test bio je dosta težak, a trocifren broj poena (maksimum je bio 190) osvojili su samo Ekić i Radisavljević. U polufinalnim mečevima obojica su zabeležili sigurne pobede, odigravši zatim vrlo zanimljiv finalni meč. Ekić je u početne dve igre (slova i brojevi) izdržao nalete protivnika, potom je u asocijacijama nešto uspešniji bio Radisavljević, a odluka o pobedniku pala je u klasičnim kviz pitanjima, koja su Ekićeva specijalnost.Plasman takmičara u kvalifikacijama: 1. Omer Ekić 103, 2. Zoran Radisavljević 100, 3. Aco Brajković 91, 4. Miloš Petronijević 89, 5. Kosta Željski 84, 6. Slobodan Cvetanović 82, 7. Jovan Ćuk 80, 8. Darko Čekerevac 78, 9. Dragan Stojanović 76, 10. Aleksandar Divović 75, 11. Stevan Uzelac 74, 12-13. Nenad Jovanović, Goran Damljanović 71, 14. Radisav Nikolić 70, 15. Vladimir Krnač 69, 16. Todor Milak 67, 17. Vladan Zarić 64, 18. Vlastimir Purić 62, 19. Jova Radovanović 61, 20. Radomir Jocić 59, 21-22. Siniša Ljuština, Jovan Stojičić 57, 23-24. Nenad Savić, Dragan Isailović 56, 25-26. Vidan Đurić, Goran Avalić 54, 27. Bojana Vojnović 53, 28. Jelena Isailović 51, 29. Nikola Miković 50, 30-31. Voislav Popov, Đorđe Lacmanović 49, 32. Sofija Ikonić 48, 33. Živorad Dragičević 44, 34. Aleksandra Čolakov 42, 35. Jelena Đurić 39.Polufinale: Ekić - Petronijević 79:32, Radisavljević - Brajković 82:41 Finale: Ekić - Radisavljević 81:68Generalni plasman nakon drugog kola: 1. Ekić 30, 2-3. Aleksandar Divović, Zoran Radisavljević 13, 4-5. Aco Brajković, Mašan Vuković 8, 6-7. Miloš Petronijević, Aleksandar Vesić 7, 8-9. Kosta Željski, Darko Krčmar 6, 10-12. Slobodan Cvetanović, Vladimir Krnač, Goran Damljanović 5, 13. Jovan Ćuk 4, 14-15. Darko Čekerevac, Marko Obradović 3, 16-17. Dragan Stojanović, Vanja Tomašev 2 boda. Sledeće kolo održava se 31. maja u Novom Sadu, a domaćin turnira i sastavljač pitanja biće Zoran Radisavljević. Pitanja iz drugog kola kviza uskoro će moći da se preuzmu sa sajta Saveza zagonetača Srbije post-307-1242113733.jpg Ponovo najbolji: Omer Ekić

Edited by Quizmaster