Jump to content

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jao, da , neka serija za koju sam čuo prvi put u životu, "Ono što nekad bejaše", a pitanje ko je radio muziku za špicu. Mislim, stvarno...
Svaka cast QM!Razocarao si me sto nisi znao odgovor na ovo pitanje. Jedan pravi sampion slagalice mora da gleda seriju "ono nase sto nekad bejase" :lol:

Čestitam (iako te nisam gledao :blush:). Mene, kao i nekog prije, zanima kakve su voditeljke uživo. :)

Odlicne. Obe!

Svaka cast QM!Razocarao si me sto nisi znao odgovor na ovo pitanje. Jedan pravi sampion slagalice mora da gleda seriju "Ono nase sto nekad bejase" :lol:
U pravu si, to ozbiljan kviz igrač mora da drži u malom prstu ;) Stvarno ne znam kako mi je promakla ta serija. Pogledao sam bar epizodu-dve serija poput "Ponos Ratkajevih", "Ljubav i mržnja", "Stižu dolari", "Selo gori, a baba se češlja", otprilike znam o čemu se radi i ko su glavni glumci, ali za ovu seriju nikad nisam čuo, čak ni u najavi programa.

Edited by Quizmaster

U pravu si, to ozbiljan kviz igrač mora da drži u malom prstu ;) Stvarno ne znam kako mi je promakla ta serija. Pogledao sam bar epizodu-dve serija poput "Ponos Ratkajevih", "Ljubav i mržnja", "Stižu dolari", "Selo gori, a baba se češlja", otprilike znam o čemu se radi i ko su glavni glumci, ali za ovu seriju nikad nisam čuo, čak ni u najavi programa.
Ma salim se, nemam pojma koja je to serija. Vidis da ih samo stancaju, a sve gluplja od gluplje.
Ma salim se, nemam pojma koja je to serija. Vidis da ih samo stancaju, a sve gluplja od gluplje.
Pa i ja se šalim, namigujem ti... ^_^ Eto, moj protivnik je znao odgovor na to pitanje k'o iz topa.
Odlicne. Obe!
odlicne, sve cetiri. :wicked:
odlicne, sve cetiri. :wicked:
... Ni Nikola Neskovic nije za baciti!

Pocinje! Voskresni!!!

"sa vama je uvek praznik" :naughty: Dobar je QMPonovo "crkvena" pitanja.

Edited by kojot

UGLOVANI???That's not even a word!!!

• Author

To sam i ja pomislio <_< Nema veze, QM je već jednom izjednačio s kompjuterom. 25 poena bonus + tačan broj hehehe :wicked:edit: JAO, NE!!! Manastiri...

Edited by Marvin (Paranoid Android)

trebalo je valjda 'ulogovani'...

Podmentnuli mu manastire. Zlotvori! <_<gustoPa svetlo, svetli, to je to!!!QM pokraden!!! angry.gif

Edited by kojot

opa, ćelavi je tvrd oras. ajmo QM, this is sparta!