Кристофер Лумумбо Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jao, da , neka serija za koju sam čuo prvi put u životu, "Ono što nekad bejaše", a pitanje ko je radio muziku za špicu. Mislim, stvarno...Svaka cast QM!Razocarao si me sto nisi znao odgovor na ovo pitanje. Jedan pravi sampion slagalice mora da gleda seriju "ono nase sto nekad bejase"
ArleKino Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Čestitam (iako te nisam gledao ). Mene, kao i nekog prije, zanima kakve su voditeljke uživo. :)
Quizmaster Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 (edited) Svaka cast QM!Razocarao si me sto nisi znao odgovor na ovo pitanje. Jedan pravi sampion slagalice mora da gleda seriju "Ono nase sto nekad bejase" U pravu si, to ozbiljan kviz igrač mora da drži u malom prstu ;) Stvarno ne znam kako mi je promakla ta serija. Pogledao sam bar epizodu-dve serija poput "Ponos Ratkajevih", "Ljubav i mržnja", "Stižu dolari", "Selo gori, a baba se češlja", otprilike znam o čemu se radi i ko su glavni glumci, ali za ovu seriju nikad nisam čuo, čak ni u najavi programa. Edited April 26, 2008 by Quizmaster
Кристофер Лумумбо Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 U pravu si, to ozbiljan kviz igrač mora da drži u malom prstu ;) Stvarno ne znam kako mi je promakla ta serija. Pogledao sam bar epizodu-dve serija poput "Ponos Ratkajevih", "Ljubav i mržnja", "Stižu dolari", "Selo gori, a baba se češlja", otprilike znam o čemu se radi i ko su glavni glumci, ali za ovu seriju nikad nisam čuo, čak ni u najavi programa.Ma salim se, nemam pojma koja je to serija. Vidis da ih samo stancaju, a sve gluplja od gluplje.
Quizmaster Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ma salim se, nemam pojma koja je to serija. Vidis da ih samo stancaju, a sve gluplja od gluplje.Pa i ja se šalim, namigujem ti... ^_^ Eto, moj protivnik je znao odgovor na to pitanje k'o iz topa.
Mp40 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 odlicne, sve cetiri. ... Ni Nikola Neskovic nije za baciti!
Кристофер Лумумбо Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 (edited) "sa vama je uvek praznik" Dobar je QMPonovo "crkvena" pitanja. Edited April 27, 2008 by kojot
Marvin (Paranoid Android) Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 (edited) To sam i ja pomislio <_< Nema veze, QM je već jednom izjednačio s kompjuterom. 25 poena bonus + tačan broj hehehe :wicked:edit: JAO, NE!!! Manastiri... Edited April 27, 2008 by Marvin (Paranoid Android)
Кристофер Лумумбо Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 (edited) Podmentnuli mu manastire. Zlotvori! <_<gustoPa svetlo, svetli, to je to!!!QM pokraden!!! Edited April 27, 2008 by kojot
Recommended Posts