Jump to content

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

1. 1. Quizmaster treba da istetovira Skočka na ramenu:

• Da
      160
    • Ne
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

QM na putu da ponizi još jednu stariju gospođu. stvarno je okrutan.

konacno i ja da ufatim!idemo jako do samog kraja u stilu spanskih bekova! :rolleyes: btwsta je prva nagrada? voditeljka? :wub:

Bogami gospodja ide jako do kraja na samom jakom kraju.

uh dobro je...a kakve veze ima spanija sa cizmom

i to je to.svaka cast! :Hail: obaba je platila danak 1 neiskustvu.

bravo, qm!i sutra, kad opet pobediš, moraš nešto od stamčinog arsenala narodnih umotvorina da iskoristiš!

Edited by pacey defender

Vidi se, Quizmastere, da nisi narociti ljubitelj crkve. :lol: A i za zaliv si se obrukao. Ja i moja bolja polovina smo se drali na TV k'o nenormalni "zaliv, zaliv, govedo jedno forumasko". :lol:

I ja gled'o Quiz-a danas prvi put! Cestitam na danasnjoj, i svim dosadasnjim pobedama! :)BTW, kakva je uzivo ona voditeljka (ne ova sto je danas vodila, nego ona druga, isto plava)? :D

Vidi se, Quizmastere, da nisi narociti ljubitelj crkve. :lol: A i za zaliv si se obrukao. Ja i moja bolja polovina smo se drali na TV k'o nenormalni "zaliv, zaliv, govedo jedno forumasko". :lol:
:lol: U pravu si, ne poznajem baš crkvene običaje i terminologiju, što može predstavljati hendikep s obzirom da na domaćim kvizovima sve više puštaju "srpska" pitanja. Kod asocijacija mi smeta što nema svaki takmičar svoje vreme, nego te voditeljka stalno požuruje i dekoncentriše. Takođe, postoji mogućnost da takmičar koji vodi namerno odugovlači kako bi bilo otvoreno što manje polja.Ipak, i pored ovih propusta mislim da bi sa današnjom igrom pobedio 95% takmičara na Slagalici.Uostalom, prijavite se pa vidite kako je to biti na kvizu ;)

Čestitke Quizu i od mene! :) Voditeljka je danas delile lekcije na temu "običaji proslave Vaskrsa". Lepo, samo ima i onih koji ne slave verske praznike, onih koji su druge veroispovesti, kao i onih koji ne slave Uskrs po pravoslavnom kalendaru.To su oni koji se postave onako kako vetar duva a od njih dobijam ospice.

U pravu si, ne poznajem baš crkvene običaje i terminologiju, što može predstavljati hendikep s obzirom da na domaćim kvizovima sve više puštaju "srpska" pitanja.
Hajde to, nego sto ima sve vise i pitanja na koja su odgovori "Zeljko Joksimovic" i slicno. Crkveni obicaji bar spadaju u opstu kulturu, u sta li spada Lanemojeovihdana. :lol:
Čestitke Quizu i od mene! :) Voditeljka je danas delile lekcije na temu "običaji proslave Vaskrsa". Lepo, samo ima i onih koji ne slave verske praznike, onih koji su druge veroispovesti, kao i onih koji ne slave Uskrs po pravoslavnom kalendaru.To su oni koji se postave onako kako vetar duva a od njih dobijam ospice.
Aman, bre, covece, umes li ti da se opustis malo, makar na ovakvom topiku. :lol: Isuvise je krivih Drina za jednog melankolic-a. Strefice te, ne dao Bog i kardiovaskularni sistem, srcka u cetrdesetoj.
Hajde to, nego sto ima sve vise i pitanja na koja su odgovori "Zeljko Joksimovic" i slicno. Crkveni obicaji bar spadaju u opstu kulturu, u sta li spada Lanemojeovihdana. :lol:
nevezano za slagalicu... uvek me je fasciniralo da učesnici u Milioneru zovu pomoć publike kod nekih čisto naučnih i teorijskih pitanja. Publika je narod. Narod zna kada je koje crkveno slovo, koja narodna umotvorina paše u kojoj prilici, ko je glavna glumica Kasandre. Zamisli da recimo pozoveš publiku a zapalo ti je pitanje "koja je treća decimala broja pi". Suludo.
Aman, bre, covece, umes li ti da se opustis malo, makar na ovakvom topiku. :lol: Isuvise je krivih Drina za jednog melankolic-a. Strefice te, ne dao Bog i kardiovaskularni sistem, srcka u cetrdesetoj.
Gledao sam ovi nekoliko "Slagalica" samo zbog Quiza (ranije samo ako moram, u gostima kad svi sede pred tv- om), inače se ne drogiram RTS- om (pogledam prvih par minuta i predizbornu kampanju na "Dnevniku" da vidim šta elita smera, poneki film i to je to).Što se mog KVS tiče, niš' ne brini, upoznat sam sa sopstvenim zdravstvenim stanjem. Nije mi potrebna briga samozvanih dušebrižnika.

Edited by melankolic

Jao, da , neka serija za koju sam čuo prvi put u životu, "Ono što nekad bejaše", a pitanje ko je radio muziku za špicu. Mislim, stvarno...