Jump to content

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

1. 1. Quizmaster treba da istetovira Skočka na ramenu:

• Da
      160
    • Ne
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Zoki ju je dekoncentrisao. Znao sam! <_<

cak noris je fizicki jaci od milke caniczoran radosavljevic je i fizicki i intelektualno jaci od milke canic

ovaj qm nije znao postanje, haha! Nelson_haha.jpg

nije nego je džentlmenski popustio na krajušteta što nema više kulta kvizova kao nekad. nadmašio bi i 1 predraga markovića

Quiz, kakva je Milka Canic? Jel mit ili stvarnost?

dajte neki jutub za nas što nijesmo bili pri televizorima...

Dajte kačite, nije u redu ovako samo da fantaziramo. Quizmasteru bravo!!! Tj. iz komentara i nejasnih vijesti razabirem da si razbio.

Rezultat je 190-30 za Quizmastera :D

Blagodarim na podršci navijača :) Kviz je specifično takmičenje, desi se da se čovek totalno blokira ili lupi neviđenu glupost. Prisutan je često i elemenat sreće.Žena se uspaničila kod računa, jer iako se tražio mali broj (četrnaest!) do njega se nije moglo doći prostim sabiranjem i oduzimanjem, nego se moralo upotrebiti i deljenje. U svakom slučaju, ne pamtim da se tako nešto dogodilo u Slagalici.Juče sam pustio dva pitanja protivnici (Trafalgar skver i mornar Popaj), ali danas baš i nisam bio džentlmen. Išao sam da osvojim što više poena pošto su dve pobede obično dovoljne za četvrtfinale ako je zbir osvojenih poena veliki.Meni asocijacije inače idu nešto teže, ali u današnjoj emisiji me baš ukenjalo da otvorim iz prve ^_^ A Milka Canić je zaista legenda... Marija Veljković se žali da joj zbog Milke prolaznici na ulici dobacuju "Dobro veče!" :lol:

Edited by Quizmaster

GledalaQM :Hail: :Hail:

Ne moraš biti Quizmaster da pobediš, ali to pomaže. :thumbsup:

Bravo za forumskog drugara! Prvi put u zivotu gledala Slagalicu. Samo zbog njega, of course.

Čestitam, QM. :) Možda nas rts sat počasti reprizom, pa da bacim oko.

Rezultat je 190-30 za Quizmastera :D
Fuerteventura je uz tebe, bravo majstore :Hail:

Kvizmaster ponovo jase i to opet neku gospodju u godinama!!! Brao!