April 24, 200816 yr cak noris je fizicki jaci od milke caniczoran radosavljevic je i fizicki i intelektualno jaci od milke canic
April 24, 200816 yr nije nego je džentlmenski popustio na krajušteta što nema više kulta kvizova kao nekad. nadmašio bi i 1 predraga markovića
April 24, 200816 yr Dajte kačite, nije u redu ovako samo da fantaziramo. Quizmasteru bravo!!! Tj. iz komentara i nejasnih vijesti razabirem da si razbio.
April 24, 200816 yr Blagodarim na podršci navijača :) Kviz je specifično takmičenje, desi se da se čovek totalno blokira ili lupi neviđenu glupost. Prisutan je često i elemenat sreće.Žena se uspaničila kod računa, jer iako se tražio mali broj (četrnaest!) do njega se nije moglo doći prostim sabiranjem i oduzimanjem, nego se moralo upotrebiti i deljenje. U svakom slučaju, ne pamtim da se tako nešto dogodilo u Slagalici.Juče sam pustio dva pitanja protivnici (Trafalgar skver i mornar Popaj), ali danas baš i nisam bio džentlmen. Išao sam da osvojim što više poena pošto su dve pobede obično dovoljne za četvrtfinale ako je zbir osvojenih poena veliki.Meni asocijacije inače idu nešto teže, ali u današnjoj emisiji me baš ukenjalo da otvorim iz prve ^_^ A Milka Canić je zaista legenda... Marija Veljković se žali da joj zbog Milke prolaznici na ulici dobacuju "Dobro veče!" Edited April 24, 200816 yr by Quizmaster
April 24, 200816 yr Bravo za forumskog drugara! Prvi put u zivotu gledala Slagalicu. Samo zbog njega, of course.