shimpu Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 cak noris je fizicki jaci od milke caniczoran radosavljevic je i fizicki i intelektualno jaci od milke canic
bios Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 nije nego je džentlmenski popustio na krajušteta što nema više kulta kvizova kao nekad. nadmašio bi i 1 predraga markovića
Кристофер Лумумбо Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Quiz, kakva je Milka Canic? Jel mit ili stvarnost?
Musharaf Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 dajte neki jutub za nas što nijesmo bili pri televizorima...
Otto Katz Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dajte kačite, nije u redu ovako samo da fantaziramo. Quizmasteru bravo!!! Tj. iz komentara i nejasnih vijesti razabirem da si razbio.
Quizmaster Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 (edited) Blagodarim na podršci navijača :) Kviz je specifično takmičenje, desi se da se čovek totalno blokira ili lupi neviđenu glupost. Prisutan je često i elemenat sreće.Žena se uspaničila kod računa, jer iako se tražio mali broj (četrnaest!) do njega se nije moglo doći prostim sabiranjem i oduzimanjem, nego se moralo upotrebiti i deljenje. U svakom slučaju, ne pamtim da se tako nešto dogodilo u Slagalici.Juče sam pustio dva pitanja protivnici (Trafalgar skver i mornar Popaj), ali danas baš i nisam bio džentlmen. Išao sam da osvojim što više poena pošto su dve pobede obično dovoljne za četvrtfinale ako je zbir osvojenih poena veliki.Meni asocijacije inače idu nešto teže, ali u današnjoj emisiji me baš ukenjalo da otvorim iz prve ^_^ A Milka Canić je zaista legenda... Marija Veljković se žali da joj zbog Milke prolaznici na ulici dobacuju "Dobro veče!" Edited April 24, 2008 by Quizmaster
LaRicca Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ne moraš biti Quizmaster da pobediš, ali to pomaže.
vinska musica Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bravo za forumskog drugara! Prvi put u zivotu gledala Slagalicu. Samo zbog njega, of course.
Eidyia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Čestitam, QM. :) Možda nas rts sat počasti reprizom, pa da bacim oko.
Lancia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rezultat je 190-30 za Quizmastera :DFuerteventura je uz tebe, bravo majstore
Mp40 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kvizmaster ponovo jase i to opet neku gospodju u godinama!!! Brao!
Recommended Posts