July 21, 20231 yr 9 minutes ago, Borca said: Deron Williams isto u Besiktas preko Miska Raznatovica? Kad smo kod Miška Edited July 21, 20231 yr by Segundo
July 21, 20231 yr 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne mogu sad da se setim da li je bilo zvučnije pojačanje iz nba u el ajverson u bešiktaš i dominik vilkins negde su zvučnija imena da ja pamtim Najzvučnije ime je Bob Makadu u Trejser Milano osamdesetih.
July 22, 20231 yr Max Heidegger navodno blizu potpisa ugovora sa Venecijom. Deshawn Stephens je novi igrac Promiteasa iz Patre.
July 24, 20231 yr Nemanja Dangubic ostaje u Grckoj i naredne sezone, posle sezone u Promiteasu karijeru nastavlja u Peristeriju.
July 26, 20231 yr zeleni narkoman iz atine doveo poljsko drvo sto je bilo u megi. steta sto pokojni joe vise nije na forumu, da se smeejmo zajedno
July 26, 20231 yr Christ Koumadje produzio ugovor sa Albom za naredne 3 sezone. Kyle Alexander posle odlaska iz Valensije potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva. Yves Pons posle odlaska iz Asvela potpisao ugovor sa Djironom. Tomislav Zubčić je novi igrac Napolija.
July 26, 20231 yr Zašto Barselona uopšte tera Mirotića, propustio sam taj detalj? Imaš igrača na skupom ugovoru iz kog ne možeš da izadješ, bolje je valjda da igra za tebe nego za nekog drugog?
July 26, 20231 yr @goofsKoliko sam ja skapirao oni rasterecuju budzet fudbalske sekcije koji je valjda vezan za kosarkasku. E sad raskid ugovora i odsteta prema igracu nisu vise u budzetu koji je na taj nacin rasterecen. Na taj novac se drugacije gleda. Inace mladji Hernangomez u Atini kod zelenih govana
July 27, 20231 yr Yusuf Sanon produzio ugovor sa Prometejom. Melo Trimble je novi igrac CSKA. Mike Scott navodno zelja Asvela.
July 27, 20231 yr On 26. 7. 2023. at 11:28, Nikodije said: pokojni joe Pokojni - preminuo?! Ili samo sleng za to što više nije na forumu
July 27, 20231 yr Uf, dobro je. I meni ste mi se smučili, ali više sam se smučio sebi pa ostajem sa vama mučenicima.