July 31, 20222 yr 18 minutes ago, Milošica said: @BlackGeorge Moje misljenje se slaze sa misljenjem kladionica, tu smo negde na 10om mestu trenutno Egal sa Baskonijom ako dovedu Tompsona i Ponitku. Kladionice kažu da smo mi favoriti u četvrtak u gostima protiv kiparskog AEK-a, pa ti vidi ...
August 1, 20222 yr Kao sto je i bilo najavljeno ranije, Oriol Pauli je potpisao 2-godisnji ugovor sa Barselonom.
August 2, 20222 yr Justin Cobbs otisao u Japan i potpisao za Alvark Tokyo. Landry Nnoko otisao u Juznu Koreju i potpisao za Sonicboom.
August 3, 20222 yr Gora Camara vracen sa pozajmice i bice u timu Virtusa naredne sezone. Dani Diez potpisao ugovor sa Baskonijom. Sam Dekker novidno u pregovorima sa London Lions-ima. Valensija pozajmila Nenada Dimitrijevica Uniksu. KC Rivers potpisao ugovor sa Samarom.
August 4, 20222 yr Alpha Kaba i Buducnost ozvanicili saradnju za naredne 2 sezone. Tyson Carter ce narednu sezonu odigrati u Unikahi gde je dosao na pozajmicu iz Zenita.
August 5, 20222 yr Alan Williams posle 2 sezone u Lokomotivi Kuban odlazi u Australiju gde je potpisao ugovor sa South East Melbourne Phoenix-ima, ugovor je potpisan za narednu sezonu. Leo Westermann presao u Spaniju i u narednoj sezoni ce nastupati za Obradoiro. Ziga Samar ce provesti narednu sezonu u Hamburg Towers-ima, dolazi na pozajmicu iz Albe sa kojom je ovo leto potpisao visegodisnji ugovor.
August 6, 20222 yr Dovydas Giedraitis potpisao 5-godisnji (3+2) ugovor sa Zalgirisom. Aaron Henry potpisao ugovor sa Metropolitans 92.
August 8, 20222 yr Sam Dekker posle najava i zvanicno potpisao ugovor sa London Lions-ima. Virtus navodno zeli da produzi ugovor koji Nico Mannion ima sa njima, trenutni ugovor vazi do kraja naredne sezone.