Kreator Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 18 minutes ago, Milošica said: @BlackGeorge Moje misljenje se slaze sa misljenjem kladionica, tu smo negde na 10om mestu trenutno Egal sa Baskonijom ako dovedu Tompsona i Ponitku. Kladionice kažu da smo mi favoriti u četvrtak u gostima protiv kiparskog AEK-a, pa ti vidi ...
Borca Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Kao sto je i bilo najavljeno ranije, Oriol Pauli je potpisao 2-godisnji ugovor sa Barselonom.
Borca Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Justin Cobbs otisao u Japan i potpisao za Alvark Tokyo. Landry Nnoko otisao u Juznu Koreju i potpisao za Sonicboom.
hrkljush boys_2 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Shawn Jones prosle sezone clan Splita, potpisao za poljsku Spojniju.
Borca Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Gora Camara vracen sa pozajmice i bice u timu Virtusa naredne sezone. Dani Diez potpisao ugovor sa Baskonijom. Sam Dekker novidno u pregovorima sa London Lions-ima. Valensija pozajmila Nenada Dimitrijevica Uniksu. KC Rivers potpisao ugovor sa Samarom.
Borca Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Alpha Kaba i Buducnost ozvanicili saradnju za naredne 2 sezone. Tyson Carter ce narednu sezonu odigrati u Unikahi gde je dosao na pozajmicu iz Zenita.
Borca Posted August 5, 2022 Posted August 5, 2022 Alan Williams posle 2 sezone u Lokomotivi Kuban odlazi u Australiju gde je potpisao ugovor sa South East Melbourne Phoenix-ima, ugovor je potpisan za narednu sezonu. Leo Westermann presao u Spaniju i u narednoj sezoni ce nastupati za Obradoiro. Ziga Samar ce provesti narednu sezonu u Hamburg Towers-ima, dolazi na pozajmicu iz Albe sa kojom je ovo leto potpisao visegodisnji ugovor.
Borca Posted August 6, 2022 Posted August 6, 2022 Dovydas Giedraitis potpisao 5-godisnji (3+2) ugovor sa Zalgirisom. Aaron Henry potpisao ugovor sa Metropolitans 92.
Borca Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Tomislav Buljan navodno potpisuje visegodisnji ugovor sa Huventudom.
Borca Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Sam Dekker posle najava i zvanicno potpisao ugovor sa London Lions-ima. Virtus navodno zeli da produzi ugovor koji Nico Mannion ima sa njima, trenutni ugovor vazi do kraja naredne sezone.
Borca Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Tomislav Zubcic i London Lions-i navodno blizu dogovora o saradnji.
Recommended Posts