cvrlle Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 (edited) Turkish Airlines Euroleague runner-up Real Madrid added to its backcourt by signing swingman K.C. Rivers jbg, covicu zvezdi lipov qurac bio bolji Edited August 9, 2014 by cvrlle
Töölönlahti Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Pavković u Rabotničkom, Marić u Maccabiju, mali Barać iz Širokog u Ciboni. Edin Bavčić u Sigalu iz Prištine, svake godine dovedu par igrača koji bi opušteno igrali ABA.
BarryWhite Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Slukas presao u Fener, a izgleda da ce i Antic uskoro.
theanswer Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Gde je šta radi Sergej Bikov, najbeskorisniji igrač u istoriji EL koji uvek pronađe bitno mesto u nekom ruskom timu koji igra EL?
darkonet Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ne znam sto ga toliko hejtujes, imao je solidnih partija ove sezone...osipa se Lokomotiva, cenim da ce brat Simon biti kapiten
theanswer Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 ne znam sto ga toliko hejtujes, imao je solidnih partija ove sezone...osipa se Lokomotiva, cenim da ce brat Simon biti kapiten zato što ne zna ništa i još usporava igru, muka mi je kad ga vidim i onu njegovu zabunjenu facu
Recommended Posts