Jump to content

Transferi

Featured Replies

Tepic u Cajasolu. Sretno.

• Author

Ide u dobar tim sa odlicnim trenerom. Dobar izbor.

Erden u Besiktasu.

Austin Daye has signed a two-month contract with Russian team Khimki Moscow according to Russian agent Obrad Fimic.

PeroDominatorAntic u Olimpijakosu. kaze misko raznatovic :PMiskoRaznatovic Misko4RaznatovicIf you r Antic u had great weeekend. Coach Radomir won court case over Football Serbia and now PERO signed contract with Olympiacos Piraeusedit: sada vidim da je vec postovano :(

Edited by kim_philby

PeroDominatorAntic u Olimpijakosu. kaze misko raznatovic :PMiskoRaznatovic Misko4RaznatovicIf you r Antic u had great weeekend. Coach Radomir won court case over Football Serbia and now PERO signed contract with Olympiacos Piraeusedit: sada vidim da je vec postovano :(
da sam grobar odmah bi grcima poslao link sa prevodom pesme koju pera peva posle pobede nad grcima....nase ke bidne i solunsko pole
da sam grobar
Čekaj, ti nisi grobar? :blink:
Čekaj, ti nisi grobar? :blink:
lazu dumasni!
lazu dumasni!
Ložiš me...

Joey Dorsey u Kahi do kraja sezone

Sean May u KK Zagrebu.Shermadini u Bennet Cantu.

Sean May u KK Zagrebu.
Pet Amerikanaca, Kasun, Simon, Ožbolt i Mula, i tri talentovana klinca. Ovi mogu da se raspadnu do novembra ali i da budu vrlo zajebani u regionalnoj ligi ako se slože kockice.

Koga god da prozovem po košarkaškim topicima, gotovo momentalno ode u neko NLB bespuće...

... ako može samo neki isfurani Sean May type of player, davaćemo 100 i primati mnogo.

Pet Amerikanaca, Kasun, Simon, Ožbolt i Mula, i tri talentovana klinca. Ovi mogu da se raspadnu do novembra ali i da budu vrlo zajebani u regionalnoj ligi ako se slože kockice.
Raskinuli su ugovor sa jednim od Amerikanaca, McGhee-em.
Ovi mogu da se raspadnu do novembra ali i da budu vrlo zajebani u regionalnoj ligi ako se slože kockice.
Tipujem na raspad.