Mauci Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 I Ilievski u Efesu. Olimpija je blizu dogovora sa 2 NBA igraca, jako poznata imena ali nije na meni da pricam
Feindouno Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Stigo novi kontingent propalih NBA igraca:Jermareo Davidson --> SkylinersJarvis Varnado --> Hapoel JerusalimSean Williams --> Maccabi Haifastvarno mi nije jasno zasto Makabi dovodi ove bezveznjake koji uz to sto nemaju pojma imaju klauzulu da mogu da se vrate u NBA ako bude sezone.
Mauci Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Pa ovaj Maccabi je iz Haife, cenim da je njima ok i to.Nego, Olimpija ce izgleda takodje potpisati nekog anonimnog NBA igraca... Danny Green iz Spursa. Mada, na North Carolina je bio dosta dobar. Navodno je dogovoreno sa Dragicem, bili su u kontaktu sa Okurom ali izgleda nista od njega.
Feindouno Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Isto ta kretenska varijanta sa opt-out klauzulom za Greena?Za Makabi sam umislio da pise Tel Aviv koji je doveo klempu Farmara kao 1 ozbiljnu opciju Da se mene pita dovodio bih enbiejevce kao sto je Partizan uradio sa Ejsijem ili ih ne bih dovodio uopste.
Mauci Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ne znam za klauzulu. Mozda potpise Varda :isuse:Slazem se, ovaj lockout ce sve pokvariti. Em nece biti NBA sezone, sto znaci nista od kladjenja, em ce se dogovoriti negde u februaru i odigrati neki kurac od sezone i tako pretumbati citavu EL.
pacey defender Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 (edited) lazme lazme najeo se plazme pa potpisao za obradoiro... Edited August 12, 2011 by pacey defender
Кристофер Лумумбо Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ty Lawson u Zalgirisu.super pojacanje.
Fins fleet Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Lock-out je najbolja stvar koja je mogla da zadesi evropsku kosarku. Skoro da mi nije zao. :D
Feindouno Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 (edited) Biedrins potpisao za Efes.edit: ipak demantovano Edited August 20, 2011 by Feindouno
Recommended Posts