Jump to content

Transferi

Featured Replies

Pa dobro, Mirza je klasicna petica. Mirotic ce tu da leti a Novica ide na 3
Jesi ti uopste gledao Real ove sezone?

salenga iz zalgirisa suspenzovan na 2 godine zbog kojekvih drogajr giddens kod karija

Ova H grupa ispade bas jaka.Svi se pojacavaju...Gidens,Jasikevicijus,Marjanovic.Gidens je odlican igrac koji se nije snasao u Prokomu,ali ce ga Kari dovesti u red.Voleo bih Valensiju u F8 u Areni.Panionios vec nasao zamenu za Vujanica-Ruben Daglas iz Sevilje(Cajasol).

• 2 weeks later...
Ova H grupa ispade bas jaka.Svi se pojacavaju...Gidens,Jasikevicijus,Marjanovic.Gidens je odlican igrac koji se nije snasao u Prokomu,ali ce ga Kari dovesti u red.Voleo bih Valensiju u F8 u Areni.Panionios vec nasao zamenu za Vujanica-Ruben Daglas iz Sevilje(Cajasol).
Nekad bio odlican igrach, bije ga glas da ne voli da trenira i da se ponasa u zavisnosti od toga na koju nogu je ustao. On je klasicna dvojka za razliku od Vujanica.Boza Maljkovic navodno odbio Unikahu :lol:
Jesi ti uopste gledao Real ove sezone?
Vise puta. I uglavnom su ih drali - Oly, Barca pa i Bamberg
Vise puta. I uglavnom su ih drali - Oly, Barca pa i Bamberg
Pitanje se odnosilo na lupetanje u vezi Mirotica, a ne generalno na igru Reala.

DJ Jagoda u Lietuvos Rytas-u.http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=LTU&PlayerID=35521

Mirza Begic u Realu.

• Author

Koji im je to visoki u rosteru, sedmi?

Pitanje se odnosilo na lupetanje u vezi Mirotica, a ne generalno na igru Reala.
Posto lupetam, 1 pitanje - jel' Begic potpisao za Real?Real sada ima x cetvorki. Videcemo ko ce na pozajmicu tj. da leti.

Ne dirajte nam Amarea angry.gif

• 2 weeks later...

Stariji Lucic iz Steaue u OKK Beograd. Sutra debituje.

Ja ne znam ni sto su ga odpustili posto je igrao solidno. Bice da je trener imao neku kombinaciju.Ako nekog interesuje Sasa Bratic na Kipru.

Edited by Moća

Steaua nije dobar platisa. Zato je otisao.

Ja ne znam ni sto su ga odpustili posto je igrao solidno.
mozda je po ceo dan visio po forumima, a i dalje bio nepismen...