January 5, 201114 yr Pa dobro, Mirza je klasicna petica. Mirotic ce tu da leti a Novica ide na 3Jesi ti uopste gledao Real ove sezone?
January 8, 201114 yr salenga iz zalgirisa suspenzovan na 2 godine zbog kojekvih drogajr giddens kod karija
January 9, 201114 yr Ova H grupa ispade bas jaka.Svi se pojacavaju...Gidens,Jasikevicijus,Marjanovic.Gidens je odlican igrac koji se nije snasao u Prokomu,ali ce ga Kari dovesti u red.Voleo bih Valensiju u F8 u Areni.Panionios vec nasao zamenu za Vujanica-Ruben Daglas iz Sevilje(Cajasol).
January 18, 201114 yr Ova H grupa ispade bas jaka.Svi se pojacavaju...Gidens,Jasikevicijus,Marjanovic.Gidens je odlican igrac koji se nije snasao u Prokomu,ali ce ga Kari dovesti u red.Voleo bih Valensiju u F8 u Areni.Panionios vec nasao zamenu za Vujanica-Ruben Daglas iz Sevilje(Cajasol).Nekad bio odlican igrach, bije ga glas da ne voli da trenira i da se ponasa u zavisnosti od toga na koju nogu je ustao. On je klasicna dvojka za razliku od Vujanica.Boza Maljkovic navodno odbio Unikahu
January 18, 201114 yr Jesi ti uopste gledao Real ove sezone?Vise puta. I uglavnom su ih drali - Oly, Barca pa i Bamberg
January 18, 201114 yr Vise puta. I uglavnom su ih drali - Oly, Barca pa i BambergPitanje se odnosilo na lupetanje u vezi Mirotica, a ne generalno na igru Reala.
January 18, 201114 yr DJ Jagoda u Lietuvos Rytas-u.http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=LTU&PlayerID=35521
January 19, 201114 yr Pitanje se odnosilo na lupetanje u vezi Mirotica, a ne generalno na igru Reala.Posto lupetam, 1 pitanje - jel' Begic potpisao za Real?Real sada ima x cetvorki. Videcemo ko ce na pozajmicu tj. da leti.
January 28, 201114 yr Ja ne znam ni sto su ga odpustili posto je igrao solidno. Bice da je trener imao neku kombinaciju.Ako nekog interesuje Sasa Bratic na Kipru. Edited January 28, 201114 yr by Moća
January 28, 201114 yr Ja ne znam ni sto su ga odpustili posto je igrao solidno.mozda je po ceo dan visio po forumima, a i dalje bio nepismen...