1n54jd3r Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pa dobro, Mirza je klasicna petica. Mirotic ce tu da leti a Novica ide na 3Jesi ti uopste gledao Real ove sezone?
jigsaw Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 salenga iz zalgirisa suspenzovan na 2 godine zbog kojekvih drogajr giddens kod karija
Mark Rothko Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ova H grupa ispade bas jaka.Svi se pojacavaju...Gidens,Jasikevicijus,Marjanovic.Gidens je odlican igrac koji se nije snasao u Prokomu,ali ce ga Kari dovesti u red.Voleo bih Valensiju u F8 u Areni.Panionios vec nasao zamenu za Vujanica-Ruben Daglas iz Sevilje(Cajasol).
amare Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ova H grupa ispade bas jaka.Svi se pojacavaju...Gidens,Jasikevicijus,Marjanovic.Gidens je odlican igrac koji se nije snasao u Prokomu,ali ce ga Kari dovesti u red.Voleo bih Valensiju u F8 u Areni.Panionios vec nasao zamenu za Vujanica-Ruben Daglas iz Sevilje(Cajasol).Nekad bio odlican igrach, bije ga glas da ne voli da trenira i da se ponasa u zavisnosti od toga na koju nogu je ustao. On je klasicna dvojka za razliku od Vujanica.Boza Maljkovic navodno odbio Unikahu
amare Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jesi ti uopste gledao Real ove sezone?Vise puta. I uglavnom su ih drali - Oly, Barca pa i Bamberg
1n54jd3r Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Vise puta. I uglavnom su ih drali - Oly, Barca pa i BambergPitanje se odnosilo na lupetanje u vezi Mirotica, a ne generalno na igru Reala.
BarryWhite Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 DJ Jagoda u Lietuvos Rytas-u.http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=LTU&PlayerID=35521
amare Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Pitanje se odnosilo na lupetanje u vezi Mirotica, a ne generalno na igru Reala.Posto lupetam, 1 pitanje - jel' Begic potpisao za Real?Real sada ima x cetvorki. Videcemo ko ce na pozajmicu tj. da leti.
Timmy Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Stariji Lucic iz Steaue u OKK Beograd. Sutra debituje.
Moća Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) Ja ne znam ni sto su ga odpustili posto je igrao solidno. Bice da je trener imao neku kombinaciju.Ako nekog interesuje Sasa Bratic na Kipru. Edited January 28, 2011 by Moća
Teixeira Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja ne znam ni sto su ga odpustili posto je igrao solidno.mozda je po ceo dan visio po forumima, a i dalje bio nepismen...
Recommended Posts