Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 pa jedino zbog tog ogranicenja. bikov jeste odlican igrac, ali je to ipak korak u nazad u odnosu na lengdona i holdena.
BarryWhite Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 (edited) pa jedino zbog tog ogranicenja. bikov jeste odlican igrac, ali je to ipak korak u nazad u odnosu na lengdona i holdena.Lengdon i Holden su rodjeni 1976. godine sto znaci da imaju 34 godine. Sa druge strane Bikov ima 27 godina, odigrao je fenomenalno sezonu u Dinamu i u najboljim godinama je, potpisali su ga na 3 sezone.Pominje se da bi Trent Plaisted iz Zadra mogao u ukrajinski Khimik.edit: Terrell McIntyre zvanicno u Unikahi. Edited July 1, 2010 by BarryWhite
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 tegeltija kaze da spanski mediji pisu da ce tripkovic preci u CSKA. jel on duletov vanbracni sin?grci pisu da maric ide u panatinaikos, a da klobucar dolazi u partizan.
Eraserhead Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Meni nije jasno, ako već neće ostati u Partizanu zašto Dule nije uzeo marića već Marjanovića.
Idioteque Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Meni nije jasno, ako već neće ostati u Partizanu zašto Dule nije uzeo marića već Marjanovića.Da je to uradio ti bi među prvima zavapio "Eto vam ga vaš Dule, sad se vidi koliko stvarno voli Partizan". :P
Eraserhead Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 (edited) Da je to uradio ti bi među prvima zavapio "Eto vam ga vaš Dule, sad se vidi koliko stvarno voli Partizan". :PNaravno da bih, ali dobro je Dule to provalio pa se odlučio za Marjanovića. :D Mada ste vi i njega već upisali za sledeću sezonu. Edited July 2, 2010 by Eraserhead
BarryWhite Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Darius Lavrinovic u Feneru, Marinovic navodno sve dogovorio sa Albom.
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ne znam da li je ovo tacno, s obzirom na onaj dogovor sa benetonom, ali ovo bi bilo idealno za razvoj bjelice.bjelica i teodosic u istom timu, pa to je
goofs Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 koje ovo?! Bjelica u Olimp? Ili obojica u paketu kod Duleta? :D
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 zaboravio sam link :Dhttp://www.zurnal.rs/2010/07/04/atina-bruji-o-bjelici-i-raduljici/index.html
goofs Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Au bogtemazo, zato je on zapalio tamo, ocje sa reprezentacijom da uzme Evroligu :D
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Au bogtemazo, zato je on zapalio tamo, ocje sa reprezentacijom da uzme Evroligu :Dda, samo mu to hvali u kolekciji - evroliga sa reprezentacijom :D
Vasilij Zajcev Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 nadam se da ce braca Agelopulos izvrsiti ritualno samoubistvo kada vide odnos placeno/dobijeno kod dvojca Cilders/Bjelicafenomenalna stvar ako se dogodi!
pacey defender Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 (edited) Vidim da Panatinaikos ima problema sa "osipanjem", u smislu da će im otići neki bitni igrači. Pominju se Spanulis, i naročito Jasikevičius.Iskreno se nadam da će to da se dogodi i da će gazde da zavrnu slavinu. To će valjda značiti da će Tepić dobiti priliku da pokaže šta zna i koliko može. Na pozicijama 1 i 2. Sa loptom u rukama.Bilo bi super da ostanu Diamantidis, Kalates, Nikolas i Tepić, i da se rotiraju na te dve pozicije. Pišem vrlo pristrasno, i nimalo me ne ineresuju interesi Panatinaikosa, koliko bih voleo da Tepić dobije minute na parketu, u ulozi koja mu najviše leži, i u kojoj je najbolji. Edited July 4, 2010 by pacey defender
Recommended Posts