Thursday at 11:494 days 19 minutes ago, *edited by mod said:Musa u Dubaiju za 10.2 miliona za tri sezone Lice franšize™Meni je zanimljivo da su ostavili Prepeliča i Dangu, za koje sam bio siguran da će da ih katuju. + Kameni, Aleksa, ful Balkan crew. Biće zabavni za gledanje.
Thursday at 14:134 days 1 hour ago, goofs said:I hrvatski žabar na klupi, dršte gaće večitiBertrans verovatno neće nigde, a i zašto bi. Doduše cenim da im ostaje i Andjusa.Jel sigurno to za Trinkija? Mada opet nije kao da je Golemac EL nivo trenera.
Thursday at 14:234 days Pa nemam pojma, puno se priča o tome, neki recimo Mondo je već objavio svoj editorijal na temu. Meni deluje da je izvesno tako, jer ne vidim da se neko drugi otima za Trinkija, niti da se neko drugi dovodi u priču sa Dubljanima.Golemac je imho odradio dobar posao ove sezone, fer bi bilo zadržati ga, ali da, on nije EL nivo trenera, plus je žabar populista i slatkorečim, a mislim da ovima treba neko takav.
Thursday at 15:304 days On 24. 6. 2025. at 14:01, Jimmy Kowalski said:Tzv. penzionerski combo paket. Toko od 34 i Will od 35 leta. Zajebali i Zvezdu..Sta je jos bolje od 2 penzosa? Pa tri naravno..SportandoFrom Spain: Barcelona in talks with Lorenzo Brown - Sport...Important updates on the Barcelona transfer market are coming in from Spain: talks with Lorenzo Brown? He can leave Panathinaikos
Thursday at 17:094 days 4 hours ago, goofs said:I hrvatski žabar na klupi, dršte gaće večiti I ja mislim da Golemac nece zimu docekati. Jednostavno je ovo krupan zalogaj za njega
Saturday at 07:002 days Chema de Lucas prenosi da je Juani Marcos iz Djirone blizu prelaska u Barselonu i da zbog toga Barselona vise nije zainteresovana za dovodjenje Lorenzo Brown-a.
Saturday at 10:452 days Derrick Alston Jr i zvanicno novi igrac Virtusa.Posle rastanka sa Fenerbahceom Errick McCollum i zvanicno novi igrac Galatasaraja.
Saturday at 10:592 days CJ stariji došao, završio Feneru Evroligu i sad ode u Galatu da se malo naplati.Inače osvojio je i Evrokup sa Galatom 2016, onako odokativno cenim da nema puno igrača u istoriji koji su osvajali oba takmičenja (Teo je jedan od njih).Galata sad igra LŠ, ako i to nekim ludilom osvoje definitivno će biti jedinstven slučaj.
Sunday at 11:591 day T.J. Leaf i zvanicno novi igrac Makabija, ugovor je navodno za naredne 3 sezone.
Sunday at 13:301 day Tai Odiase i zvanicno novi igrac Hapoel Tel Aviva, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.Sportando prenosi da su Ante Zizic i Besiktas navodno u pregovorima.
16 hours ago16 hr Kevarrius Hayes i zvanicno novi igrac Monaka, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.Scottie Wilbekin potpisao novi 1+1 ugovor sa Fenerbahceom.Moses Wright i zvanicno novi igrac Zalgirisa, ugovor je potpisan za narednu sezonu.Youssoupha Fall i Barselona zavrsili saradnju.Alessandro Luigi Maggi sa Sportanda prenosi da je Shaquielle McKissic navodno dobio ponudu Virtusa za 2-godisnji ugovor i da je njegov najavljeni dogovor o produzetku saradnje sa Olimpijakosom sada pod znakom pitanja.