Jump to content
IGNORED

Transferi

Joe D

Recommended Posts

Posted

Matt Mitchell posle dobre sezone u Besiktasu zvanicno novi igrac Zalgirisa.
Vitto Brown posle dobre sezone u Karisijaki potpisao 2-godisnji ugovor sa Monakom.

Posted

Charles Kahudi produzio ugovor sa Asvelom.

Posted

James Webb navodno napusta Makabi.

Posted

Fenerbahce objavio da je Bonzie Colson novi igrac kluba.

Posted

Mam Jaiteh i Monako produzili saradnju za narednu sezonu.
Admiral Schofield potpisao ugovor sa Asvelom.
Noam Yaakov potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva.

Posted

fun fact

baldwin i colson  zajedno u feneru plata 1,8m + 1,1m = 2,9m , panter prosle godine sam 2,6m u kkp..

missim sa bonusuma bi bilo preko 3m, al jbg osvojio krompire.. opet..:fantom:

• Tužno 1
Posted

Max Heidegger je novi igrac Turk Telekoma.
Davide Moretti je novi igrac Venecije.
Brancou Badio je novi igrac Valensije.

Urbonas javlja da je Tyrone Wallace posle dobre sezone u Turk Telekomu blizu dogovora sa Zalgirisom.

Posted

Kevin Porter Jr. se posle par meseci u Grckoj vraca u NBA gde navodno potpisuje ugovor na 2 sezone sa Los Andjeles Klipersima.
Ben Bentil posle sezone u Japanu potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva.
Trevion Williams navodno potpisuje ugovor sa Albom.
Neemias Queta za koga je bilo interesovanja klubova iz Evrolige potpisao visegodisnji ugovor sa Bostonom.

Posted

Marcus Foster posle dobre sezone u Ritasu potpisao ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva, trece pojacanje kluba posle Motley-a i Bentil-a.

Posted

Sylvain Francisco i zvanicno novi igrac Zalgirisa.

Posted

Šta se dešava sa onim Netom iz Brazila? Prošle godine au ga svi jurili pa ga uzeo fener na godinu dana a on se nešto strasno povredio. Sad ga niko ni ne pominje ili je meni promaklo?

Posted
39 minutes ago, *edited by mod said:

Šta se dešava sa onim Netom iz Brazila? Prošle godine au ga svi jurili pa ga uzeo fener na godinu dana a on se nešto strasno povredio. Sad ga niko ni ne pominje ili je meni promaklo?

On je pred SP prosle godine potpisao za Fenerbahce ali ne znam tacno na koliko sezona.

Posted
1 minute ago, Borca said:

On je pred SP prosle godine potpisao za Fenerbahce ali ne znam tacno na koliko sezona.

1+1 ali mi je čudno da se baš nigde ne pominje.

Posted

Igra Neto za Brazil ove pripremne utakmice

Iskoci mi sada da je Real zavrsio i Garubu

Posted

Ethan Happ i zvanicno novi igrac Valensije, a i Matt Costello ce navodno uskoro potpisati ugovor sa Valensijom posto Baskonija nije "izjednacila" ponudu koju je igrac dobio.
Donta Hall navodno ima interesovanja iz NBA lige, a navodno ima i NBA "izlaz" u svom ugovoru sa Monakom.
Donatas Motiejunas ima navodno izlaznu klauzulu u svom ugovoru sa Monakom i navodno je interesantan Armaniju.