Kreator Posted June 14 Posted June 14 Ali kakvo je jaje ispao Hezonja Prvo priča : "Osećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Evrope u najgoroj utakmici godine. Voleo bih da vratim mnogo više titula navijačima u narednim godinama. Ja sam perfekcionista i uvek želim sve da pobedim, a mi smo kao porodica ". A onda za par dana potpiše 5 godišnji ugovor sa najljućim rivalom Barsom. 2
Jimmy Kowalski Posted June 14 Posted June 14 3 minutes ago, BlackGeorge said: Ali kakvo je jaje ispao Hezonja Prvo priča : "Osećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Evrope u najgoroj utakmici godine. Voleo bih da vratim mnogo više titula navijačima u narednim godinama. Ja sam perfekcionista i uvek želim sve da pobedim, a mi smo kao porodica ". A onda za par dana potpiše 5 godišnji ugovor sa najljućim rivalom Barsom. Posle onog grljenja Jabuselea prosle godine i poruke "spasao si nam sezonu" sam bio u fazonu sto dalje od nas. Jos besmislenije da se utrkujemo ko da vise, sto je njemu i bio cilj. Ali navijaci lozane padaju na ig objave i pr izjave.. 1
Borca Posted June 15 Posted June 15 Devon Hall navodno posle nekoliko sezona u Armaniju potpisuje ugovor sa Fenerbahceom. Chema de Lucas javlja da ce Juhann Begarin navodno potpisati ugovor sa Monakom.
Borca Posted June 15 Posted June 15 Rolands Smits potpisao 2-godisnji ugovor sa Efesom. Wade Baldwin navodno potpisuje ugovor sa Fenerbahceom. Marko Simonovic potpisao ugovor sa Bascesehirom.
Borca Posted June 17 Posted June 17 Urbonas javlja da je Jaron Blossomgame u pregovorima sa Barselonom.
Borca Posted June 17 Posted June 17 Pojavile su se informacije da bi Riki Rubio mogao da se vrati u Huventud, klub u kojem je poceo karijeru. Nathan Sestina i Nick Calathes i zvanicno zavrsili saradnju sa Fenerbahceom. Tibor Pleiss i zvanicno zavrsio saradnju sa Efesom.
kralj Posted June 17 Posted June 17 Jebem li ga, Žoc i Poku mi ne deluju kao perfect fit, ali ne isključujem da ispadne dobro. Ogroman je talenat Poku, ali ako mu u USA nisu sredili telo, sumnjam da će u Evropi da se usreći.
*edited by mod Posted June 17 Posted June 17 4 hours ago, BlackGeorge said: Daj Kalatesa u Partizan. Hejteri Stop! Već je u Monaku.
Recommended Posts