Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted (edited)

Edited by rođeni
e, nisam ja, ne reče koji je lik u pitanju, mislim drugar. jerbo znam vascelu bilijar scenu u ns i ohoho šire, sigurno znam čoveka :)
Posted (edited)

Edited by rođeni
milanče, selbi je car ove igre, sam roni je rekao da, kada je ovaj nabrijan, nema šansi da ga iko pobedi, počev od sebe. još jedan razlog zašto obožavam ronija :)
Posted

i Robertson se smorio na kraju kad je pobedio. nadam se da je Kinez dobro i da mu ne padaju niakakve gluposti na pamet

ne znam da li ovaj udarac ima neko ime, ali mogao bi od sada da se zove Cao

• 1 month later...
Posted

Au bre :mellow: Jel se Roni glupirao ili je ovaj jednostavno super igrao?

Posted

Wilson dobio Trumpa 6:5. Trump vodio 3:1 i 5:2. Sad prepricava tok meca komentator u pauzi meca Allen - Higgins (Allen vodi 3:1). Ja sam skroz zaboravio na snooker popodne, ali mislim da Eusport 1 i 2 pored skijanja i fudbala nisu ni prenosili mec.

Posted

mislim da vikendom standardno poslepodne prenose na es2 koji nema bundesligu

Posted (edited)
12 minutes ago, levi said:

mislim da vikendom standardno poslepodne prenose na es2 koji nema bundesligu

ja imam ovaj sa Bundesligom, tako da, i da sam se setio, ne bih mogao da gledam. bar ne na TVu.  A nista ni od snimka, jer nocas ide AO.

Sutra finale u 14:30 opet ne prenose, bice od 20:00 na Eurosportu 1 drugi deo meca, al od 21:05 krece NFL.

Edited by Nesh
Posted

Šteta za Vilsona, mogao mu je ovo biti snažan vjetar u leđa. Igra odlično, ima živce za svoje godine. Irac odigrao s lakoćom kakvu nikad nije imao, niti će imati.

• 1 month later...
Posted

Niko ne komentariše da je Ronara osvojio world grand prix rutinirajuću Dinga 10-3 u finalu. 

Hendri mu beži 4 turnira (36-32), a najavljuje igranje i do 50e. 

• 4 weeks later...
Posted (edited)

ja gledam Djokovica, posle prebacujem na fudbal, apotpuno sam za boravio da igraju O' Sulllivan i Trump. :isuse:

Evo ukljucih se prakticno na 4:4, mada se Trump vraca da proba da spasi ovaj 8 frejm. Mrka kapa.

EDIT: 4:4

Edited by Nesh
Posted (edited)

Sta promasi Trump. Roni ubacio tek prvu kuglu, ali lici na 5:5. :D

EDIT: 5:5

Edited by Nesh
Posted (edited)

Niko ne gleda? Opet Trump promasuje "zicer" posle Ronijevog promasaja. Sad promasuje Roni. Sansa za Trumpa. 

EDIT: Ipak samo safety.

EDIT 2: re-rack 

Edited by Nesh