John Coltrane Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Marfi se potrosio posle ona 4 vezana frejma, a ova dugacki (31.) frejm nosi i dodatnu psiholosku prednost. Evo sad Marfi ubaci crvenu iz razbijanja i onda kardinalno pogresi, pri tom ostavljajuci dobar raspored Bingamu na stolu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Grandilof Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Da, onaj frame je definitivno odlucio. Navijao sam za Murphy-ja, ali kako da nekome ne bude drago sto je Bingham dobio. Bas dobro finale.
John Coltrane Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 I ja sam navijao za debelog, al stvarno je kul sto je Bingam uzeo, za 15 dana mu je rodj. A uvek me je podsecao na Avrama Granta nekako. :D Sent from my iPhone using Tapatalk
Čutura Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 i meni mi je bas milo sto je bingam uzo, greota bi bila da posto je izbacio ronija i trampa ne uzme
Velocipede Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Navijao sam za Murphy-ja, ali kako da nekome ne bude drago sto je Bingham dobio. Bas dobro finale. +1 Juče u pauzi su dali pregled dosadašnjih finala. J. White je igrao 6 finala i izgubio je svih 6! Bingham je pored Robertsona jedini igrač koji je osvojio jedino finale u kojem je igrao.
John Coltrane Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Probudio se, palim TV i na ES pici snimak sinocne sesije :)
Behemoth Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Prati li ko Masters? Roni posle 9 meseci pauze igra na turniru i izbacio Selbija danas. Rutinski. U poslednjem frejmu Selbi napravio brejk 70, ali je onda Roni dosao za sto i dobio frejm 73-70.
Nesh Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ja nikako da uhvatim ritam. Evo sad gledam Allena i Hawkinsa.
ducca Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Prati li ko Masters? Roni posle 9 meseci pauze igra na turniru i izbacio Selbija danas. Rutinski. U poslednjem frejmu Selbi napravio brejk 70, ali je onda Roni dosao za sto i dobio frejm 73-70. Epski frejm. Klasika. Uhvatio samo njega al vredelo.
Mil@n Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Prati li ko Masters? Roni posle 9 meseci pauze igra na turniru i izbacio Selbija danas. Rutinski. Od sad pratimo. Go Roni Go Edited January 14, 2016 by Mil@n
John Coltrane Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ja nikako da uhvatim ritam. Evo sad gledam Allena i Hawkinsa. Ni ja, ne ludim bas za Mastersima Sinoc Houkins na 5:2 napravio pocetnicku gresku, sreca po njega brzo se izvukao. Pored pomenute dvojice cekaju se jos dvojica izmedju Higinsa i Bingama odnosno Robertsona i Trampa.
Recommended Posts