Sludge Factory Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Opasan snooker Robertson-Hawkins. Roni ustao na levu nogu. Masio je sve zivo. Nazalost, mislim da Bingam ima male sanse protiv Trampa (ako ovaj bude na nivou).
Nesh Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Izjednacio Robertson 12:12. Bice gadno...tj zanimljivo... :)
Nesh Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Auu...kakav promasaj...Mirise na kraj za Robertsona... :(
Sludge Factory Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Kraj, dobi Hokins. Bas uzbudljiv mec. Sutra u 14h Hokins - Marfi. U 20h Tramp - Bingam.
Grandilof Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Uh bre, poispadase svi koje bih voleo da gledam u polufinalima. Cak cu da navijam za Murphy-ja ovde, mada mi je i Hawkins ok, dva puta je stizao do pred kraj i ispadao od Ronnie-ja oba puta. Pogotovu pamtim finale od pre 2 godine, tad je bas muski igrao taj ceo turnir.
Giga Moravac Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Bingam Hokins je finale koje bih voleo da vidim. Marfi Tramp ne bih. Navijam za autsajdere.
Sludge Factory Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Mozda je ovaj komentator na Eurosportu i u pravu, Trump se lozio da igra protiv Ronija i kad je video Bingama smorio se. Nervozan je dosta, nije cak ni da ludija onaj svoj snooker, pa da kaze covek nece ga, nego kao da pokusava da igra mirno, a nema dovoljno strpljenja. Bingi, s druge strane, pokazuje znake one pozitivne™ nervoze (da ne kazem treme) "jao, igram u polufinalu i to tako sto sam izbacio O'Salivena" i to mi je super. Za sada mu ide ok, gresi i on, ali drzi se.
Dionysos Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 какво сечење црвене и онда несрећно улази бела, најбржи прелаз публике од радовања до колективног уздаха разочарења
Nesh Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Uf..malo falilo Bingamu za maksimum...ali vodi 11:9 posle 4:8...
Timmi Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Veliki car je bingham, kako je izvukao ovaj brejk s plavom. Jos da ovaj tip malo zacuti. gleda li ko? Napisite koju.
Recommended Posts