Jump to content

SNOOKER

Featured Replies

Opasan snooker Robertson-Hawkins. 

Roni ustao na levu nogu. Masio je sve zivo. Nazalost, mislim da Bingam ima male sanse protiv Trampa (ako ovaj bude na nivou). 

Izjednacio Robertson 12:12. Bice gadno...tj zanimljivo... :)

Auu...kakav promasaj...Mirise na kraj za Robertsona... :(

Kraj, dobi Hokins. Bas uzbudljiv mec. 

Sutra u 14h Hokins - Marfi. U 20h Tramp - Bingam.  

Uh bre, poispadase svi koje bih voleo da gledam u polufinalima. Cak cu da navijam za Murphy-ja ovde, mada mi je i Hawkins ok, dva puta je stizao do pred kraj i ispadao od Ronnie-ja oba puta. Pogotovu pamtim finale od pre 2 godine, tad je bas muski igrao taj ceo turnir.

Bingam Hokins je finale koje bih voleo da vidim. Marfi Tramp ne bih. Navijam za autsajdere.

Mozda je ovaj komentator na Eurosportu i u pravu, Trump se lozio da igra protiv Ronija i kad je video Bingama smorio se. Nervozan je dosta, nije cak ni da ludija onaj svoj snooker, pa da kaze covek nece ga, nego kao da pokusava da igra mirno, a nema dovoljno strpljenja.

Bingi, s druge strane, pokazuje znake one pozitivne™ nervoze (da ne kazem treme) "jao, igram u polufinalu i to tako sto sam izbacio O'Salivena" i to mi je super. Za sada mu ide ok, gresi i on, ali drzi se.  

какво сечење црвене и онда несрећно улази бела, најбржи прелаз публике од радовања до колективног уздаха разочарења  :lolol:

Auu...sta odigra Bingam... :Hail:

оде бингам у финале  :Hail:

kako mi je drago, kao da mi je rod rodjeni. sjajno.

Bravo Bingiiii!

Uf..malo falilo Bingamu za maksimum...ali vodi 11:9 posle 4:8...

pa 12

igra kao mašina

Veliki car je bingham, kako je izvukao ovaj brejk s plavom. Jos da ovaj tip malo zacuti.

gleda li ko? Napisite koju.