December 7, 201410 yr Au cuda...Nisam verovao da moze da ukrade ovo. 9:9. Poslednji frejm odlucuje. Edited December 7, 201410 yr by Nesh
December 7, 201410 yr E sad je gotovo. Nije mu danas islo spasavanje od ovih Salivenovih sejftija. Edited December 7, 201410 yr by Nesh
December 7, 201410 yr Bravo Roni majstore. Svaka cast i malom Trampu, odusevio je u ovom brejku iako je Roni vec bio na 9.
December 7, 201410 yr Idibre Roni u kurac, ne znam na koga sam potrošio više živaca u zadnjih nekoliko godina koliko na njega.
January 17, 201510 yr Gledao sam ceo mec danas. Pre pauze, bukvalno je svaki frejm mogao da ode na drugu stranu. Na kraju Roni ispromasivao ciste zicere i bilo 3-1 za Robertsona umesto za njega. U drugom delu Roni je pokusavao svasta, uglavnom igrao jako i kugle lakse izlazile iz rupa. Sto kaze Jozef, bio je van meca cini mi se od pocetka, mada i Robertson nije puno gresio.
March 23, 201510 yr Roni deluje ko ispusena lula. Lako mu je protiv Bingama koji je psiholoski slab. I Ronija itekako hvata malodusnost, sa kojom je i ranije imao problema.