Jump to content

SNOOKER

Featured Replies

Ali svaka casttm Selbyju, igrao je pametno i izvukao maksimum iz sebe, i pored jednog pada tamo krajem prve sesije kad su lupetali i jedan i drugi, a ne treba zaboraviti ni da je dosao direkt sa maratona sa Robertsonom. Ronnie nikad gori. Glava ce opet morati na hladjenje na neki period...

• Replies 2k
  • Views 138.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Imace Roni sad puno problema. Treba da se kvalifikuje tj. da bude u prvih 16 igraca da bi igrao u Krusiblu sledece godine.

Evo ga opet genije za glavu™, sad je zasluzan i za to sto se Liverpul bori za titulu  :frust:

Fejlovo genije, 2 od 2

• 6 months later...

Uhvatim juce slucajno poslednja dva frejma meca Ding - Cahill. Mladac me je poprilicno iznenadio. :Hail:

Bio sam ubedjen da je izgubio odlucujuci frejm... Toliko sam se iznervirao kad se Ding izvukao iz mrtvih i izjednacio na 5-5 i poveo u odlucujucem da sam ugasio TV i otisao na spavanje

Sad proverim i vidim klinac ukrao 11. frejm... Svaka cast

Cahill nazalost nije ponovio igru od juce (6:2 za Davisa), a Robertson se protiv Dotta vraca posle 0:5 na 5:5. Upravo se igra odlucujuci frejm.

Edited by Nesh

Maksimalni brejk O' Salivena! :Hail:

Zadnja 2 dana nesto malo gledao Higinsa (i on je imao jedno lepo 129 ciscenje protiv nekog klinca). Jesu u top 16 sad, dokle su stigli? To je UK sampionat?

kakav je ovo majstor.retko vidjeno u sportu...

ali plava kako je usla:D

Poezija

Babo