Кристофер Лумумбо Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ma ne gledam vise ovo sranje, ovo je najgori frejm koji sam gledao.
James Marshall Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 idi bre Roni u tri pičke lijepe materine, eto i tuži me sad, slobodno
John Coltrane Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Jbt al komentator jase Ronija za ovaj pink promasaj!! Ljudi mrtvi umorni, ovo je vec mucenje za obojicu.
mire Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 kako god da se zavrsi mec, selbi je takticki razneo ronija svestan je da nema sta da trazi u jurnjavi, navukao igru na svoju vodenicu i eto btw, jebo ovog stiv kuracpalacglava itd
Timmi Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ovaj debil ponovo o dkotoru, kakav debil.izvini, necu vise :(
Greek Freak Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Au, Roni... Selbi mi igra za tiket (4.5 su dali kvotu nakon jucerasnjih 7:10, nisam mogao da odolim), ali bih ipak vise voleo da legenda uzme. Bice haos do kraja.
Dionysos Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ma ne gledam vise ovo sranje, ovo je najgori frejm koji sam gledao. мени све време овај скеч на уму био http://youtu.be/BZTiRdcURuI
mire Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 kako ce daviti selbi veceras, to ce biti strasno ako zavrse do dva, bice cudo
Recommended Posts