nenad Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 jeste, roni sigurno dobija da, komentator ne dopusta ni minimalnu sansu da se selbi bilo sta pita.
Ajant23 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Zašto finale ne sudi Mihaela Tab??? Da, prošlo je baš dobro prošlo sa onom pc opomenom ROS-u zbog dizanja štapa ^_^
James Marshall Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ove scene kad svi, uključujući i protivnika i igrače sa susjednog stola, dođu da aplaudiraju onom ko je postigao 147 (a još usput to bude i Hendri, najveća legenda sporta) su nešto zbog čega treba gledati snuker i zbog čega gledanje istog može da pozitivno utiče na mentalno zdravlje
John Coltrane Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Kako je Selbi "neiskusno" ispalijao crnu posle onog srecnog ulaska crvene u srednju desnu, a onda Roni gore levo ubada zutu pravo njemu u lice i to levom rukom :)
Giga Moravac Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ni Roni nije u formi, ali se svi utronjaju kad igraju protiv njega. Sve te velike face...
mire Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 nije se selbi utronjao, naprotiv jednostavno, deluje mi nekako izmrcvareno, što ima smisla posle onakve furke sa robertsonom ipak je on, po meni, nr1 taktičar današnjeg snukera, iako ga "šut" još uvek ne ide, mislim da će nastaviti sa usporavanjem igre, dok ne oseti da je "omekšao" ruku a roni, šta reći nego da se uvek i sa bilo kim prvo pita on
Ajant23 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Kada je već Robertson pitao za Čelzi, posle meča sa Trumpom, nismo konstatovali da su timovi finalista juče ostvarili dva važna plasmana: Selbyjev Leicester City ušao je u Premijer ligu, a O'Sullivanov Arsenal u Ligu šampiona...
James Marshall Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Biće i ovo izgleda mrljava sesija, očekujem sličan ishod, na kraju dana 10-6 za Ronija
mire Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 e do mog, polufinale je bilo sjajno, ovo mi nije baš gledljivo
Recommended Posts