May 3, 201410 yr ако сам добро разумео коментатора он је сам пријавио фаул кад је дотакао ону црвену штапом?
May 3, 201410 yr ma ja sam mislio na onal long pot, i ubacivanje crne posle toga. bela je prosla bas blizu crvene. dobi selbi frejm. kakav frejm....
May 3, 201410 yr da, gospodin robestson je prijavio faul koji ama baš niko nije video car edit: selbijev bio još zajebaniji edit2: gospode bože kako ovi ljudi igraju, kakav kombo robertsona Edited May 3, 201410 yr by rođeni
May 3, 201410 yr da, gospodin robestson je prijavio faul koji ama baš niko nije video Video sam faul, doduše na ponovljenom, spustio je štap na crvenu preko koje je gađao i blago je pomerio...
May 3, 201410 yr Pa, prijavljivanje sopstvenog faula je praksa u snookeru. To nije čudno, čudno je kad prijaviš faul kao O'Sullivan protiv Perryja na braon kugli, koji bi se svi zakleli da se nije dogodio. Niko ga nije video osim O'Sullivana koji ga je prijavio...
May 3, 201410 yr au, kakav frejm, robertson gresi, a selbi nikako da zavrsi. edit treci put promasuje... edit2 posto selbi nije mogao, zavrsio robertson. teze nego sto sam pre 20 minuta ocekivao, ali ipak 16:14 Edited May 3, 201410 yr by nenad