Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted

Podigao je nivo igre nakon prve sesije, kao i protiv Trampa. Sejfti i snuker igra ove dvojice je druga dimenzija

Posted

Ovo je vjerovatno najbolji i najopušteniji sport za gledanje, kao i topic za komentarisanje, nema patkometrije, nema politike, nema podjebavanja, učitavanja...

Elem, ovaj meč je po meni od starta prvenstva glavni kandidat da ode u decider, već sad je meč za bogove, ne mogu ni u najluđim snovima da naslutim ko bi mogao dalje.

I taman to napišem plavac kiksne žestoko

Posted

ју каква грешка

Posted

@ rodjeni

Sta ne valja?

Vrlo ujednaceno peglanje Robertsona i Selbija.

Posted

ma sve ok, utišao sam maksimalno

'ajde, mark

Posted

Bogami uteče Selbi, ne oporavi se Robertson od onog kiksa na 6-7, mogao do izjednačenja, a sad su svi izgledi da će na počinak sa -4

Posted

I eto, čim ja to napišem, Selbi se izjebe 

Posted

Ma neka ga klepi Selbi u 33. frejmu, nemam ništa protiv  ^_^

Posted

Lepa dijagonala Ronija sa rupe :Hail: za 13ti frejm- zatim je nemilosrdno pocistio sto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Pedeseta stotka u sezoni :)

Posted

Roni polako ovo privodi kraju, mada to radi što zahvaljujući svojoj klasi, to opet zahvaljujući i brljotinama Hokinsa (ovo sa žutom). Lagano održavanje i povećavanje razlike, još tri frejma. Što se tiče ovog drugog meča, biće epska borba sutra, očekujem žilavost Robertsona da stupi na scenu i žestok otpor 

Posted

Ja kako se uključim tako Sokolović promaši srednju. Tri puta ga je koštalo frejma. Ostalo Ronnieju da malo trenira za finale.  

Posted

Beri odlučio da se ova muka završi večeras.

Posted

Evo i sad masanjem zelene Hawkins pokazuje da previse igra mudima.

Sent from my iPhone using Tapatalk