April 26, 201410 yr Želio sam da dobije (ne mogu da kažem da sam znao da će da dobije, iako je Peri izgledao dobano uplašen i pogubljen), ali poslije one crvene na 10-9 za Perija kad je imao sve uslove za jedan century break (vodio tipa 41-33) a on pogledao na stranu pa opalio naslijepo i promašio debelo, nisam više imao živaca da gledam. Rijetko ko me košta živaca kao Roni.
April 26, 201410 yr zaboravih raspored, nadam se da je moguće polufinale u kojem su roni, selbi, tramp i robertson mislim, voleo bih takav razvoj događaja edit: ne može, sad videh, ranije tramp na robertsona Edited April 26, 201410 yr by rođeni
April 27, 201410 yr Sinoć sam morao da odgledam snimak četiri poslednja frejma. Ronnie je imao sreće što je Perryju ušla bela. Međutim, kada se uozbilji i kada igra kako ume, on je toliko iznad svih ostalih da je to jezivo. U jednom trenutku imao je procenat dalekih kugli 100%.
April 27, 201410 yr Kako vidim ovde: http://livescores.worldsnookerdata.com/SessionList/Tournament/13681 Roni igra 29og? Šta je ovo, igra se na svaka 3 dana jbt, čitao sam neki intervju Ronija (na Eurosportu, preporuka, ima dva dela), pizdi na sistem takmičenja, sad vidim i zašto.
April 27, 201410 yr I ja sam odgledao, opasno je hodao po žici. Jeste imao par maestralnih brejkova, ali je i Peri počeo da se raspada u najbitnijim momentima kao naši košarkaški klubovi.
April 27, 201410 yr Kako vidim ovde: http://livescores.worldsnookerdata.com/SessionList/Tournament/13681 Roni igra 29og? Šta je ovo, igra se na svaka 3 dana jbt, čitao sam neki intervju Ronija (na Eurosportu, preporuka, ima dva dela), pizdi na sistem takmičenja, sad vidim i zašto. takav sistem je oduvijek koliko ja znam.
April 27, 201410 yr Šta da se radi kad imaju samo dva stola a igra se na 10, 13 pa na 17 dobijenih frejmova. Neka izdijele salu na četvoro, ubace četiri stola ili neka smanje broj frejmova. Ionako su znala i finala da potraju do duboko u noć, igraju ljudi strpljivo.
April 27, 201410 yr Naravno, kad mene ima na ukupno 4 teme, a realno, snuker ovdje prati triipo čovjeka :-)
April 27, 201410 yr Prvo Robertson pravi 137, a onda par minuta kasnije Fu za drugim stolom zavrsava sa 136.