Lavinia Amaldi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) UK Championship Drawjuce tramp (opet) dobio ronija na tesno :)roni kaze mozda bi mogao i da se povuce iz snukera in order to find love :wub:u cetvrtfinale se za sad plasirali megvajer / tramp, ding i / robertson... Edited December 7, 2011 by Lavinia Amaldi
J.R. Cash Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mark Allen isprozivao Hearna, indirektno i igrace koji su glasali za njega, zbog zajebavanja sa formatom UK Championshipa. Jedan fin citat: "It's not all about bringing people in to watch and have a good time, shouting and having a drink. He [Hearn] needs to get away from the darts factor. It's getting close to that."
Lavinia Amaldi Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 sta bi sa selbijem , ode i on, nisam mogla sinoc da gledam vratila se kasno iz gradaanyway trenutno igraju ding i robertson, meni ineteresantan mech, gotivim obojicu, s tim da je ding vec dva puta uzimao ovaj trofej u ruke ovaj drugi well. pretpostavljam da ce tramp da dobije ~lako, proglasise ga za favorita turnira (ja ne bih volela, jbg mozda sam medju retkima kojima klinac malkice ide na zivce :D - osim ako pobedjuje higinsa, uf to mi je milo bas bas :D) so - go megvajer go :D
Lavinia Amaldi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 zavrsen prvi deo meca izmedju robertsona i trampa, ko voli snuker mogao je da uziva u ovih tri sata igre.4 - 4, tramp vodio robertson izjednacavao, gomila extra poteza (i povremenih obostranih gresaka naravno) nastavak vecerassto se mene tice ovo je moglo da bude i finale :)
James Marshall Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Snuker za bogove bijaše sad, u Velsu, Roni dobi Trampa 5-3, u meču u kom su pucali century kako se kome svidjelo.
James Marshall Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Kakvo pranje Marfija od strane Selbija u Kini, 5-0
Team_Penske Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Od koga je Robertson juce izgubio, nisam stigao da ispratim?
James Marshall Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Mark Alen rasturanjem Stivena Lija u finalu, rezultatom 10-1, osvojio prvi ranking turnir u karijeri, ovaj u Kini
Team_Penske Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Zapravo je finale pre finala bilo juce sa Selbijem i sjajni povratak iz ruba poraza
mire Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 počeo i kod nas da se igra snuker...dobro smo opremljeni, postoje dva solidna stola u vasceloj srbiji
mire Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) telefon, pardon... Edited March 27, 2012 by mire
mire Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 moj klinjo dominantan junior u bilijaru...srce mi se cepa što nemam uslova da mu priuštim napredak
Behemoth Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 (edited) Danas poceo World Championship u Sefildu...upravo je Henri napravio 147 protiv Bingama...cak su i Doerti i Robertson sa susednog stola prestali da igraju dok je ovaj cistio sto...fantasticno :Hail:edit: typo Edited April 21, 2012 by Behemoth
Marvin (Paranoid Android) Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Roni 6 frejmova u nizu protiv Williamsa. Jezivo igra danas.
Recommended Posts