Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted

malac ide do kraja bez veće frke.

Posted

malac je špricer dok je starome mravinjak u glavi kad nevoljko pomisli da će možda na kraju pokunjeno pružati ruku.

Posted

Snooker se ne igra lakirane kose. Po svaku cenu Higins da pobedi i očuva cirotičnu tradiciju igre.

Posted (edited)

pokali su podizani od strane nosilaca pramenja, šnalica i rajfova u vlasishtu poput ronike, stivensa i rahmetli hantera.

Edited by nisam ja
Posted

pa kako ga nije sramota :D

Posted

Mislio sam da će Nafaka Higins da iskoristi to što je Tramp došao naložen da igra all out attack, ali za sad ovo djeluje više nego solidno, evo ga i stotka za klinju

Posted

Bilo bi gre'ota da ovo Higins uzme

Posted

steta za ovaj frejm

Posted

kad god higins ovako omasi ne mogua da ne pomislim koliko li su mu platili :rolleyes:

Posted
kad god higins ovako omasi ne mogua da ne pomislim koliko li su mu platili :rolleyes:
:lol:nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.
Posted
nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.
i ja se nadam, zasluzio je stvarnomada higins je poznat po tome da sto veci pritisak on igra sve boljehoweverfingers crossed 4 judd
Posted

Higins je tata. Lakiranom dobro dodje pauza.

Posted

videcemo kako ce se vratiti nakon ovoga. sve vreme ce razmisljati o onoj promasenoj plavoj kugli.