Jump to content

SNOOKER

Featured Replies

malac ide do kraja bez veće frke.

milina gledati snuker

malac je špricer dok je starome mravinjak u glavi kad nevoljko pomisli da će možda na kraju pokunjeno pružati ruku.

Snooker se ne igra lakirane kose. Po svaku cenu Higins da pobedi i očuva cirotičnu tradiciju igre.

pokali su podizani od strane nosilaca pramenja, šnalica i rajfova u vlasishtu poput ronike, stivensa i rahmetli hantera.

Edited by nisam ja

pa kako ga nije sramota :D

Mislio sam da će Nafaka Higins da iskoristi to što je Tramp došao naložen da igra all out attack, ali za sad ovo djeluje više nego solidno, evo ga i stotka za klinju

Bilo bi gre'ota da ovo Higins uzme

steta za ovaj frejm

kad god higins ovako omasi ne mogua da ne pomislim koliko li su mu platili :rolleyes:

opet plava :(

kad god higins ovako omasi ne mogua da ne pomislim koliko li su mu platili :rolleyes:
:lol:nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.
nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.
i ja se nadam, zasluzio je stvarnomada higins je poznat po tome da sto veci pritisak on igra sve boljehoweverfingers crossed 4 judd

Higins je tata. Lakiranom dobro dodje pauza.

videcemo kako ce se vratiti nakon ovoga. sve vreme ce razmisljati o onoj promasenoj plavoj kugli.