May 1, 201113 yr malac je špricer dok je starome mravinjak u glavi kad nevoljko pomisli da će možda na kraju pokunjeno pružati ruku.
May 1, 201113 yr Snooker se ne igra lakirane kose. Po svaku cenu Higins da pobedi i očuva cirotičnu tradiciju igre.
May 1, 201113 yr pokali su podizani od strane nosilaca pramenja, šnalica i rajfova u vlasishtu poput ronike, stivensa i rahmetli hantera. Edited May 1, 201113 yr by nisam ja
May 2, 201113 yr Mislio sam da će Nafaka Higins da iskoristi to što je Tramp došao naložen da igra all out attack, ali za sad ovo djeluje više nego solidno, evo ga i stotka za klinju
May 2, 201113 yr kad god higins ovako omasi ne mogua da ne pomislim koliko li su mu platili :lol:nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.
May 2, 201113 yr nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.i ja se nadam, zasluzio je stvarnomada higins je poznat po tome da sto veci pritisak on igra sve boljehoweverfingers crossed 4 judd
May 2, 201113 yr videcemo kako ce se vratiti nakon ovoga. sve vreme ce razmisljati o onoj promasenoj plavoj kugli.