nisam ja Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 malac je špricer dok je starome mravinjak u glavi kad nevoljko pomisli da će možda na kraju pokunjeno pružati ruku.
dig_chohano Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Snooker se ne igra lakirane kose. Po svaku cenu Higins da pobedi i očuva cirotičnu tradiciju igre.
nisam ja Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 (edited) pokali su podizani od strane nosilaca pramenja, šnalica i rajfova u vlasishtu poput ronike, stivensa i rahmetli hantera. Edited May 1, 2011 by nisam ja
James Marshall Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Mislio sam da će Nafaka Higins da iskoristi to što je Tramp došao naložen da igra all out attack, ali za sad ovo djeluje više nego solidno, evo ga i stotka za klinju
Lavinia Amaldi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 kad god higins ovako omasi ne mogua da ne pomislim koliko li su mu platili
Кристофер Лумумбо Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 kad god higins ovako omasi ne mogua da ne pomislim koliko li su mu platili :lol:nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.
Lavinia Amaldi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 nadam se da onaj promasaj donalda u proslom frejmu nece biti turning point. klinac igra fenomenalno.i ja se nadam, zasluzio je stvarnomada higins je poznat po tome da sto veci pritisak on igra sve boljehoweverfingers crossed 4 judd
Кристофер Лумумбо Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 videcemo kako ce se vratiti nakon ovoga. sve vreme ce razmisljati o onoj promasenoj plavoj kugli.
Recommended Posts