March 27, 20214 yr I sad ne ubacuje crvenu koja je na rupi , valjda zato sto nije mogao da izvuce belu za obojenu. Ostavlja zicer Roniju i za nekih 4-5 minuta bice 9:9.
March 27, 20214 yr U odlucujucem frejmu je imao sansu da ukrade frejm, ali je opet upropastio. Igra se jos, treba mu snooker da se vrati u igru. Ali ono sa kuglom na rupi, igra drugu crvenu i kobojagi sejfti, a sto prohodan ko aerodromska pista...Umesto da je ubaci, pa da gadja obojenu i ostavi belu gore, pa cak i ako ne bude iza obojene ne bi Roni imao nista za igru. Neverovatno. Jedino ako ja nisam nesto debelo prevideo, ukljucio sam se bas kod tog poteza. EDIT: Evo namesti mu zutu na zicer. Gotovo. Sta je covek izgubio, cudo. Edited March 27, 20214 yr by Nesh
April 23, 20213 yr O'Saliven očajno loš, a Mekgil igra "svoj najbolji snuker"... 7 frejmova zaredom dobio Mekgil Edited April 23, 20213 yr by Velocipede
April 24, 20213 yr Izgubi Ronnie, nego sve zaboravim da prokomentarisem, umal' se nisam slognuo pre par nedelja kad sam video Robertsona sa kovrdzavom kosom Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
April 26, 20213 yr On 24.4.2021. at 19:35, rođeni said: go, mark, go koji mark? alen deli šakom i kapom.