Marvin (Paranoid Android) Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Samo par puta sam slušao našeg, inače gledam BBC strimove jer imaju najbolje komentatore, huh, zapravo jedan naš se meni činio sasvim okej, ali nisam siguran da je to bio Pešikan. Taj što je komentarisao Selbi meč, pa dobro, i ja sam mislio da je Roni jednostavno popizdeo i da hoće da ide kući, ali to "nepoštovanje protivnika", ma daj.
Mil@n Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 (edited) Nikad mi neće dosaditi ovi maksimumi, i kakvo razbijanje klastera na 7.20... I reakcija publike tad i na kraju... Edited September 11, 2020 by Mil@n 1 1
panta rhei Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 kako ja obozavam da gledam dinga kad mu ide. kao ples na stolu. ovo postavljanje bele na 20, 30 cm, genijalno. nekako estetski lepo, meni prava umetnost.
levi Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 koliko promašaja Dinga i Ronija. jedva završavaju
nisam ja Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 sad već tradicionalno troluje medije. bradi nije bilo lako. promašio komplet akciju, gledam post match konfe snukera.
LeBron Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 U prvom frejmu se Roni vratio za sto iako je zaostajao 80 poena, a na stolu je ostalo oko 40. Ocigledno ce dosta zajebancija psiholoskih biti u ovom finalu.
LeBron Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Ne znam sta mu je, vraca se na sto koliko god da je razlika. Sad je hteo da nastavi iako je ostala samo crna :))
Recommended Posts