December 14, 20195 yr Lisovski pobedio Alena 6:5. Zanimljiv mec, Lisovski vodio sa 5:3, dobro da nije puko u poslednjem frejmu. U finalu igra sa Selbijem. Edited December 14, 20195 yr by Nesh
January 29, 20205 yr 22 hours ago, Indy said: Pa i izgubio je? (Mislim, Robertson.) Nije. Pobedio je 9:0.
February 16, 20205 yr Iso na utakmice po Nisu i nisam mogao da gledam Wilsona i Ronija, racunam pustice snimak nocas, kad ono sipak, na programu Murphy i Yan.
February 16, 20205 yr Ima nešto ovde samo treba da namestim VPN da misli da sam u UK https://www.bbc.co.uk/iplayer/episodes/b00j3kby/snooker-welsh-open
February 16, 20205 yr Jako sam popizdeo kada sam video da je Roni pukao, pogotovu pošto je Selbija satro 5-1. Dugo nije ništa uzeo, ako se ne varam. :(
February 27, 20205 yr snookeraši bogovi ferpleja, mada već malo i preteruju. sad je Selby prijavio da je napravio faul koji niko nije video, ali na prošlom turinru su bile bar dve situacije, Higgins i još neko, gde su prijavljivali svoje nepostojeće faulove, pa se raspravljaju sa sudijama i ubeđuju ih da su napravili faul, a sudije njih da nisu Edited February 27, 20205 yr by levi