April 23, 20195 yr Ne znam kako je jutros igrao ali Grejem Dot sad razbija, u svom najboljem izdanju. Dobio prva tri frejma, ubjedljivo.
April 23, 20195 yr Sta se tu desilo bohte, danas ono sto sam video delovalo je da ce biti bas bas rutinski.
April 29, 20195 yr Odgledah Wilsona i Hawkinsa negde od 9:7 za Hawkinsa. Bilo je zanimljivo, prodje Wilson. Bice zestoko i veceras, oba meca obecavaju.
April 29, 20195 yr Jes Trump odlican veceras, nema spora, ali Ding nije propustio nijednu sansu za los sejfti. promasaj ili namestanje kugle za Trumpa. Odigrao dva dobra planta i to je sve za veceras. Steta. Ajd valjda ce Bingam i Higins da nastave sa neizvesnim mecom.
April 29, 20195 yr Bingam izgubio strpljenje na 11:12, odigrao zažmuri i udri, pa šta bude. BzvSent from my SM-G973F using Tapatalk
April 30, 20195 yr 9 hours ago, levi said: Bingam izgubio strpljenje na 11:12, odigrao zažmuri i udri, pa šta bude. Bzv Sent from my SM-G973F using Tapatalk Nije bas bezveze udarac bio, imao je 12x plant i ne tako velik promasaj za takav udarac. No svakako jeste preveliki rizik u tom trenutku.
May 3, 20195 yr Kako je Higgins dobio ovu sesiju ja pojma nemam i samo -2. Slugfest samo takav na kraju. Neunistiv je bohte, ja sam mislio da ce ga Neil lagano proci u prosloj rundi. U drugom polufinalu Trump ima 9-7.