Jump to content

SNOOKER

Featured Replies

počelo i na snukeru ko je  odvratan.  jebeš ovo 

šta sad ti proseravaš, koji kurac?

Ronnie The Rocket. Jedan jedini. Veći od igre.

• 1 month later...

Poceo Masters, juce odmah ispali proslogodisnji pobednik Allen i Higgins. Ronnie poceo traljavo protiv Binghama, ali se zalufao i lici da ce biti brzo gotovo. 

Edit : Hihihi, kasnis. :D

Edited by Grandilof

Na prvom turniru u 2019, mastersu, Roni guli Bingama i to dobro posle očajnog prvog frejma, trenutačno 4:1 za svevišnjeg Ronija.

Edit: haha skoro pa u sekund @Grandilof

Edited by Mil@n

Pih ispade Williams od Ozija, a poceo tako dobro. 

Selby pokidao veceras, i onda neko kaze smarac, a on break za break-om. :ziga:

U 1/4 finalu sa Trumpom koji je takodje odigrao odlicno. 

2 hours ago, Grandilof said:

Selby pokidao veceras, i onda neko kaze smarac, a on break za break-om. :ziga:

Pa smara jer je mnogo dobar :D

Biće vrhunsko četvrtfinale njih dvojica.

Ding prijavljuje faul koji niko nije video...dobro, to nije nista novo za snooker, ali vredi pomenuti. :ziga:

Au, Ding je na 4:4 izgubo frejm jer je tri puta promasio crvenu kuglu. :blink:

Edited by Nesh

Kud i nesto pisah za Selby-ja, znao sam da ce sad da pocne skroz obrnuto. 

Elem poceo protiv Trumpa traljavo, a Trump jos gori sa par srecnih ubacivanja nekako za 2-0.

Baš traljavo, ali nije imao ni sreće u par navrata. Ali vratilo mu se u sedmom frejmu kada je Tramp ubacio crnu i razbio klaster za pobedu ali je jedna crvena ušla i Selbi rutinski do 5-2. Videćemo da li će uspeti da se vrati.

Prvi frejm je bio baš zanimljiv preganjali su se oko poslednje crvene tipa 20 minuta. 

Prođe Tramp, bilo je dosta promašaja ali i dosta taktičkog nadmudrivanja, zadovoljan sam, jako interesantno za gledanje bilo :)

Sad videh da je 7:1 za Trumpa pred vecernju sesiju... 

Ja krenuo na gledam, 3-0 je bilo za Trampa dok si rekao keks, nisam mogao posle da gledam više.. Otišao na basket, video 6-1, nisam ni palio...