Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted (edited)

5:5. Igra se polsednji, odlucujuci frejm. Allen u bejku, privodi kraju...

Edited by Nesh
Posted
8 hours ago, Nesh said:

5:5. Igra se polsednji, odlucujuci frejm. Allen u bejku, privodi kraju...

i onda odes na spavanje, a mi dokoni da cunjamo po netu ko je pobedio na kraju?! :angry:

Posted (edited)

Allen, završio sa 2 century-ja u dva poslednja frejma. Koliko je snooker lepša igra kad nema Selby-ja...

Edited by booyaka
Posted (edited)
5 hours ago, Ros said:

i onda odes na spavanje, a mi dokoni da cunjamo po netu ko je pobedio na kraju?! :angry:

Pa napisao sam da privodi kraju, a vi ste bar mogli da cunjate po netu, dok je meni puko internet. :mad:

Steta sto su se Allen i Robertson sreli u osmini finala. Meni bio bas zanimljiv i dobar mec, bilo je svega, promasaja, preokreta, odlicnih udaraca. Navijao sam za Robertsona, mislim da je to odlucilo. :D

Edited by Nesh
Posted

Veceras na ES1 Kyren Wilson - Barry Hawkins. Moglo bi da bude vrlo zanimljivo. 

Posted

Upravo izbaci Perry Trumpa, počistio sto u poslednjem frejnu, napravio je brejk sa barem pet, šest teških kugli, ali je uspeo da naniže 136. Frejm odlučila pozicija kada je Trump iz balk zone napravio dva faula i morao je da promeni ciljnu kuglu kako već tada ne bi izgubio frejm i meč.

Posted (edited)

Ocekivao sam zanimljiviji mec, ali Hawkins nikako da mrdne. Navijam za Wilsona, ali malo vise zanimljivosti ne bi bilo na odmet. 5:2, Wilson u brejku i privodi kraju.

Edited by Nesh
Posted

Da ne bude da nisam javio :D, Wilson dobio 6:2. Igrao je dobro, koristio svaku Hawkinsovu gresku, rutinska pobeda. Lepo bi bilo da nastavi tako. 

Posted (edited)

Eurosport 1 prenosi mec Mark Allen - Stephen Maguire. Ja bi, naravno, gledao radije Wilsona. Jes da je bilo tesko odluciti izmedju dva meca, ali Marfi (onaj zakonodavac) nije imao problem. :D

Edited by Nesh
Posted

Promasi BIngham zutu za maksimum. :sad:

Inace, vodi sa 3:0. I Allen izgleda ima nameru da povede sa 3:0. Pa gde je ta neizvesnost i zestoka borba? :mad:

Posted

Koliki je megvajer sunce ti. Bome i ovaj alen nije bio zadrigo ranije. Bregzit. 

Posted

4:0 u oba meca. Izgleda im se ide ranije na spavanje. 

Posted

Na kraju Bingham 6:1, Allen 6:1. Ocekivao sam vise. Porazeni u cetvrtfinalima osvojili 5 frejmova ukupno.

Steta sto je Bingham promasio onu zutu za maksimum. 

Posted
Koliki je megvajer sunce ti. Bome i ovaj alen nije bio zadrigo ranije. Bregzit. 
E da. A svojevremeno je Megvajer prozivao Marfija (Šona) kako je debeo. Mada je opet gorivniji igrač od Marfija koji mi je jedan od najnesimpatičnijih.