Nesh Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 (edited) 5:5. Igra se polsednji, odlucujuci frejm. Allen u bejku, privodi kraju... Edited December 5, 2018 by Nesh
Ros Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 8 hours ago, Nesh said: 5:5. Igra se polsednji, odlucujuci frejm. Allen u bejku, privodi kraju... i onda odes na spavanje, a mi dokoni da cunjamo po netu ko je pobedio na kraju?!
booyaka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) Allen, završio sa 2 century-ja u dva poslednja frejma. Koliko je snooker lepša igra kad nema Selby-ja... Edited December 6, 2018 by booyaka
Nesh Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) 5 hours ago, Ros said: i onda odes na spavanje, a mi dokoni da cunjamo po netu ko je pobedio na kraju?! Pa napisao sam da privodi kraju, a vi ste bar mogli da cunjate po netu, dok je meni puko internet. Steta sto su se Allen i Robertson sreli u osmini finala. Meni bio bas zanimljiv i dobar mec, bilo je svega, promasaja, preokreta, odlicnih udaraca. Navijao sam za Robertsona, mislim da je to odlucilo. Edited December 6, 2018 by Nesh
Nesh Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Veceras na ES1 Kyren Wilson - Barry Hawkins. Moglo bi da bude vrlo zanimljivo.
booyaka Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Upravo izbaci Perry Trumpa, počistio sto u poslednjem frejnu, napravio je brejk sa barem pet, šest teških kugli, ali je uspeo da naniže 136. Frejm odlučila pozicija kada je Trump iz balk zone napravio dva faula i morao je da promeni ciljnu kuglu kako već tada ne bi izgubio frejm i meč.
Nesh Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 (edited) Ocekivao sam zanimljiviji mec, ali Hawkins nikako da mrdne. Navijam za Wilsona, ali malo vise zanimljivosti ne bi bilo na odmet. 5:2, Wilson u brejku i privodi kraju. Edited December 6, 2018 by Nesh
Nesh Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Da ne bude da nisam javio , Wilson dobio 6:2. Igrao je dobro, koristio svaku Hawkinsovu gresku, rutinska pobeda. Lepo bi bilo da nastavi tako.
Nesh Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 (edited) Eurosport 1 prenosi mec Mark Allen - Stephen Maguire. Ja bi, naravno, gledao radije Wilsona. Jes da je bilo tesko odluciti izmedju dva meca, ali Marfi (onaj zakonodavac) nije imao problem. Edited December 7, 2018 by Nesh
Nesh Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Promasi BIngham zutu za maksimum. Inace, vodi sa 3:0. I Allen izgleda ima nameru da povede sa 3:0. Pa gde je ta neizvesnost i zestoka borba?
nisam ja Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Koliki je megvajer sunce ti. Bome i ovaj alen nije bio zadrigo ranije. Bregzit.
Nesh Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 4:0 u oba meca. Izgleda im se ide ranije na spavanje.
Nesh Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Na kraju Bingham 6:1, Allen 6:1. Ocekivao sam vise. Porazeni u cetvrtfinalima osvojili 5 frejmova ukupno. Steta sto je Bingham promasio onu zutu za maksimum.
booyaka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Koliki je megvajer sunce ti. Bome i ovaj alen nije bio zadrigo ranije. Bregzit. E da. A svojevremeno je Megvajer prozivao Marfija (Šona) kako je debeo. Mada je opet gorivniji igrač od Marfija koji mi je jedan od najnesimpatičnijih.
Recommended Posts