Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SNOOKER

Featured Replies

UK Championship Drawjuce tramp (opet) dobio ronija na tesno :)roni kaze mozda bi mogao i da se povuce iz snukera in order to find love :wub:u cetvrtfinale se za sad plasirali megvajer / tramp, ding i / robertson...

Edited by Lavinia Amaldi

• Replies 2k
  • Views 150k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mark Allen isprozivao Hearna, indirektno i igrace koji su glasali za njega, zbog zajebavanja sa formatom UK Championshipa. Jedan fin citat:

"It's not all about bringing people in to watch and have a good time, shouting and having a drink. He [Hearn] needs to get away from the darts factor. It's getting close to that."

sta bi sa selbijem :blink:, ode i on, nisam mogla sinoc da gledam vratila se kasno iz gradaanyway trenutno igraju ding i robertson, meni ineteresantan mech, gotivim obojicu, s tim da je ding vec dva puta uzimao ovaj trofej u ruke ovaj drugi well. pretpostavljam da ce tramp da dobije ~lako, proglasise ga za favorita turnira (ja ne bih volela, jbg mozda sam medju retkima kojima klinac malkice ide na zivce :D - osim ako pobedjuje higinsa, uf to mi je milo bas bas :D) so - go megvajer go :D

zavrsen prvi deo meca izmedju robertsona i trampa, ko voli snuker mogao je da uziva u ovih tri sata igre.4 - 4, tramp vodio robertson izjednacavao, gomila extra poteza (i povremenih obostranih gresaka naravno) nastavak vecerassto se mene tice ovo je moglo da bude i finale :)post-176-13234461790514.jpg

• 2 months later...

Snuker za bogove bijaše sad, u Velsu, Roni dobi Trampa 5-3, u meču u kom su pucali century kako se kome svidjelo.

• 2 weeks later...

Kakvo pranje Marfija od strane Selbija u Kini, 5-0

Od koga je Robertson juce izgubio, nisam stigao da ispratim?

Od Stivena Lija, 5-2

Mark Alen rasturanjem Stivena Lija u finalu, rezultatom 10-1, osvojio prvi ranking turnir u karijeri, ovaj u Kini

Zapravo je finale pre finala bilo juce sa Selbijem i sjajni povratak iz ruba poraza

• 4 weeks later...

počeo i kod nas da se igra snuker...dobro smo opremljeni, postoje dva solidna stola u vasceloj srbiji

telefon, pardon...

Edited by mire

moj klinjo dominantan junior u bilijaru...srce mi se cepa što nemam uslova da mu priuštim napredak

• 4 weeks later...

Danas poceo World Championship u Sefildu...upravo je Henri napravio 147 protiv Bingama...cak su i Doerti i Robertson sa susednog stola prestali da igraju dok je ovaj cistio sto...fantasticno :Hail:edit: typo

Edited by Behemoth

Roni 6 frejmova u nizu protiv Williamsa. Jezivo igra danas.