Lezilebovich Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Sada sam video reklamu za Raid (na bazi peska, šta god to bilo), pa se setih da stvarno treba da kupim neki anti-komančeros. šta vi koristite, preporuke, antipreporuke, autan, raid, ovo-ono ...
Redridinghood Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ja koristim obicno onaj hmmm...utikac da ga tako nazovem sa tabletom....posto zivim medj' rastinjem spasilo me od najezde komaraca koju smo imali posle poplava onomad pre godinu-dve.... a imlementirali smo i neke inovacije tada - tata je usisavao komarce sa plafona jer drugacije nismo mogli protiv njih...
Lezilebovich Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Ja koristim obicno onaj hmmm...utikac da ga tako nazovem sa tabletom....posto zivim medj' rastinjem spasilo me od najezde komaraca koju smo imali posle poplava onomad pre godinu-dve.... a imlementirali smo i neke inovacije tada - tata je usisavao komarce sa plafona jer drugacije nismo mogli protiv njih... to se i meni dešavalo jedno vreme (dok sam žiceo u prošlom stanu), samo nisu bili komarci nego mušice. Ceo plafon...koja marka je ovih električnih teralica ?
Idioteque Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja bih onu UV lampu što pecka/davi bubeJel ima to stvarno negde da se kupi? Kućna varijanta.Nema lepseg zvuka od onog pucketanja, svaki "puc" jedan krvolok manje. Muzika za moje usi.
Kelt Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jel ima to stvarno negde da se kupi? Kućna varijanta.Nema lepseg zvuka od onog pucketanja, svaki "puc" jedan krvolok manje. Muzika za moje usi.našao sam bio u Merkuru, al je lampa radila samo jednu noć i crkla. Bofl. Komšija je iz Australije doneo neki bug catcher, sama lampa je oklopljena, ali je ispod voda pa se dave. To je više za bašte.nisam video da se igde prodaju, jedino možda preko neta...
Kelt Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 nabavio Smestili smo je na šank, ali verovatno će visiti na terasi, samo da se izbuše rupe
Redridinghood Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Pa lepo sto si nabavio al' bi li podelio sa nama gde? :D
foto Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 (edited) Ako si u zemlji Srbiji postavio bih isto pitanje: "Gde si pazario taj rostilj za bube i posto kosta?" Edited June 14, 2008 by foto
Kelt Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ako si u zemlji Srbiji postavio bih isto pitanje:nope, doneto iz Austrije. :(
fedra Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 U svakoj samopozluzi ima RAID-ovih preparata, i ODLICNI SU.. Postoje i utikaci, i za tablete i za tecnost. Moj savet je dati malo vise para za to , ali je bar provereno efikasno. Ranije su na pijacama mogli da se nadju ti utikaci za manje para, ali sada zaista ili ne rade uopste, ili rade dan-dva pa crknu. (Sada su , valjda, Kinezi i na to stavili tapiju...)U drogerijama ima i "Terakom" gela (BG Pharm) i zaista je dobar (ko vise voli da se maze.) Ostalo nisam probala.
mraki Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 (edited) Ima tih lampi ovde, razmisljam da i sam kupim jednu. Edited June 23, 2008 by mr@ki
gospa buba Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 (edited) uh zamalo da zaboravim, imate to, te lampe na puckanj :P u kralja petra, ex 7og jula, nizbrdo iz kneza prema dorcolu. ima dve majstorske radnje s leve strane, pa ne ona prva sa textilom, neg druga, oko 700-800 dindzi lampica. eo.+ molim neki sovjet glede strshljenova, al da nije u modu indijana dzonsa, supermena i ostalih narodnih heroja, sa visenjem sa krova :P Edited June 23, 2008 by thermal bug
Idioteque Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 + molim neki sovjet glede strshljenova, al da nije u modu indijana dzonsa, supermena i ostalih narodnih heroja, sa visenjem sa krova :POnda jedino da se vratiš u prošlost i satreš gamad u začetku. Ne stvarno, nema druge do da im se leglo uništi. Al verujem da u gradu postoje službe koje to rade, neka veterina, zaštita zdravlja, bem li ga... Stršljeni su opasni, tu su i sitna deca... Ne zajebavaj nego telefon u ruke.
Kelt Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ima tih lampi ovde, razmisljam da i sam kupim jednu.ona velika metalna može, a mala crna će verovatno da crkne sutradan
Recommended Posts