Sandradjer Posted July 22 Posted July 22 17 minutes ago, copkillah said: Ma lep je, tu nema šta, ali ja baš ne podnosim taj košnica fazon, konstantnu buku. Kad sam bio prvi put, nisi imao gde peškir da staviš, mene to užasava. To je mesto za kajtsurfere, sve ostalo mi je too much, plaža za mene treba da budu zrikavci i što manje ostalih zvukova Desno od ZR ima super plaža i štekova, posebno koga ne mrzi da se iscima tamo dalje od Murvice. A kad krenu valovi otplivas dalje, okrenes se prema otvorenom moru i slusas vrisku dece od valova u plicaku. Lepota kakve nema . Razumela sam skroz sta si rekao, da ne zazvuci da kontriram nesto 1
Serena Posted July 22 Posted July 22 Zrikavci, suva trava, kamen i ogromni borovi kad sam bila mala letovala godinama u vojnom odmaralistu u jednom malom mestu izmedju Sibenika i Trogira. Pre par godina nadjemo super smestaj blizu tog odmaralista i jedan dan krenemo da ga vidimo. Ne mogu da vam opisem tugu kad sam videla ruinu od zgrade na tom mestu, plazu na kojoj sam naucila da plivam punu smeca, a u vodi jezevi jer tu vise niko ne svraca. Na betonskom zidu ogroman grafit TORCIDA. 1
Mel Posted July 22 Posted July 22 33 minutes ago, Serena said: Zrikavci, suva trava, kamen i ogromni borovi kad sam bila mala letovala godinama u vojnom odmaralistu u jednom malom mestu izmedju Sibenika i Trogira. Pre par godina nadjemo super smestaj blizu tog odmaralista i jedan dan krenemo da ga vidimo. Ne mogu da vam opisem tugu kad sam videla ruinu od zgrade na tom mestu, plazu na kojoj sam naucila da plivam punu smeca, a u vodi jezevi jer tu vise niko ne svraca. Na betonskom zidu ogroman grafit TORCIDA. Ne sekiraj se, ako je suditi po CG u tren oka buknuce tu hotelche od 9 spratova...
Serena Posted July 22 Posted July 22 (edited) Proslo je dosta godina od tad vec je trebao da bukne. Verovatno su nereseni imovinski odnosi pa se niko ne usudjuje da gradi. Isto je i sa odmaralistem zeleznicara iz Bg, na divnom mestu u borovoj sumi, prelepa plaza ali stoji zapusteno. Edited July 22 by Serena
Svemir Zeka Posted July 27 Posted July 27 Pomoć iskam! Bračani, da li znate jel ima prodavnica u Škripu, tj prodaja vina, ulja itd.? Ne uspevam da izguglam nikako.
Sandradjer Posted July 27 Posted July 27 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Pomoć iskam! Bračani, da li znate jel ima prodavnica u Škripu, tj prodaja vina, ulja itd.? Ne uspevam da izguglam nikako. Ima 1
Sandradjer Posted July 27 Posted July 27 @Svemir Zeka Tamo znas da je muzej ulja, lepo im je ulje. Mozete kupiti tu, nije bilo skupo prosle godine. Tek planiram da odem. Pored je Kastel. Ulaz je besplatan. Lepo za videti, i tu jedna starija zena prodaje odlicno ulje i vino, cene pristojne. Samo moras da joj pokucas ako je ne vidis dok prolazis kroz kastel. Valjda sam dobro objasnila 1
Lancia Posted July 27 Posted July 27 18 minutes ago, Svemir Zeka said: Treba mi i lavanda i naručena mi je i neka rakija 2
bradilko Posted July 27 Posted July 27 pricao mi lik iz bara, on pravi maslinovo ulje i nije neki bezveznjak ali kaze da tamo iz dalmacije da je to level pro za ove nase. jel to tacno? jedan me lozi da zasadim masline, da je to prava stvar a ne sto kod nas sade lozu. mozda nije za ovu temu ali vidim lricate o maslinovom ulju pa da pitam 1
Sandradjer Posted July 28 Posted July 28 9 hours ago, bradilko said: pricao mi lik iz bara, on pravi maslinovo ulje i nije neki bezveznjak ali kaze da tamo iz dalmacije da je to level pro za ove nase. jel to tacno? jedan me lozi da zasadim masline, da je to prava stvar a ne sto kod nas sade lozu. mozda nije za ovu temu ali vidim lricate o maslinovom ulju pa da pitam Ne razumem se u to, samo znam da je meni najlepse. Ima poseban ukus. Ta mesta na Bracu u kopnu su autenticna u svakom smislu, pa i za ulje 1
Svemir Zeka Posted July 28 Posted July 28 10 hours ago, bradilko said: pricao mi lik iz bara, on pravi maslinovo ulje i nije neki bezveznjak ali kaze da tamo iz dalmacije da je to level pro za ove nase. jel to tacno? jedan me lozi da zasadim masline, da je to prava stvar a ne sto kod nas sade lozu. mozda nije za ovu temu ali vidim lricate o maslinovom ulju pa da pitam Nisam tamo kupovala, ovde jesam. Ovdašnje, je toliko gusto, ima posebnu teksturu, ukus mu je divan (ima ljudi koji ne vole maslinovo ulje, ali ovo veze nema s ukusom "iz radnje", potpuno druga stvar 1
Recommended Posts