Parsons Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 da ne kvarim atmosferu koji je ono bese istrazivac pojeo jednog ovakvog dzoija u slast, skapavajuci od gladi u australijskoj pustinji pre stotinak godina
Indy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 (edited) da ne kvarim atmosferuNe znam, mada se ovde i dan-danas dosta jede kengurovina. Deo mog pooll-a je, uostalom, vrlo jestiv. :P Edited June 3, 2008 by Indy
Nicol Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ovca je , iz poluprofila malo baca na lamu. btw. boris becker vodi.
morgana Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 (edited) Zabojavio džoija. ovaj liči na starunče miša :Dglasala za pandu, glumim ljevičarenje Edited June 3, 2008 by morgana
paculla Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 glasala za jagnje. od pola ovih zivotinja se bojim, neke mi nisu bas posebno slatke, neke su mi gadne. steta sto nema jareta
dig_chohano Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 glasala za jagnje. od pola ovih zivotinja se bojim, neke mi nisu bas posebno slatke, neke su mi gadne. steta sto nema jareta U mleku.Glasah za maj'muna.
Hippie Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 pfff... ovo ko da me neko pito koja mi je najsladza carobna gljiva....al ako moram da biram, ovo bih na prvom mestu da imam....african grey...i capuchin....
Ljuca Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 (edited) Macka, hrcak i lane.Fali lisica, one su mi najsladje. Edited June 4, 2008 by Ljuca
Recommended Posts